Jourdan Dunn brit modell nem léphetett fel a Dior divatbemutatóján Párizsban. A hivatalos indoklás szerint a mellei miatt küldték el, a szépség viszont egészen más dolgot sejt a háttérben.

Mellei miatt nem engedték fellépni a párizsi Christian Dior divatshow-n Jourdan Dunn-t. Az egzotikus szépségű brit modell 32A mérettel rendelkezik (ez nálunk a 70A-nak felel meg). A 22 éves lány azonban Twitter oldalán azt állítja: igazából a bőrszíne miatt nem kellett a francia divatháznak.

Forrás: AFP
Jourdan Dunn

A jamaikai felmenőkkel rendelkező modell szerint a melle már csak másodlagos kifogás volt a divatcégnek, amely a jelek szerint diszkriminálta őt a bőrszíne miatt. A vállalatot már többször kritizálták amiatt, hogy kizárólag fehér modelleket alkalmaz.

Alig takarta valami Selena Gomez idomaithttp://www.life.hu/legytrendi/20130701-selena-gomez-enekesno-meresz-ruhajabol-kivillant-formas-combja.html Jósnőnek állt a dögös Bar Refaelihttp://www.life.hu/legytrendi/20130627-lifenight-bar-refaeli-izraeli-modell-a-passionata-fehernemuiben-pozol.html Meztelenre vetkőzött Kate Mosshttp://www.life.hu/legytrendi/20130627-lifenight-kate-moss-modell-meztelenre-vetkozott-a-versace-osziteli-kollekcio.html Buja fehérneműben a hírességhttp://www.life.hu/legytrendi/20130625-dita-von-teese-modell-es-burleszk-tancos-onbizalomhianytol-szenved.html Popsit villantott Rita Orahttp://www.life.hu/legytrendi/20130629-rita-ora-brit-enekesno-meresz-ruhaban-tombolt-popsit-villantott.html