Fekete ruhában ment férjhez Avril Lavigne

esküvő házasság esküvői ruha Avril Lavigne fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részlet derült ki Avril Lavigne esküvőjéről. A menyasszony fekete ruhát viselt.

Fekete, pánt nélküli ruhában mondta ki a boldogító igent Avril Lavigne. Ahogy a Life.hu is megírta, az énekesnőt Chad Kroeger énekes vette feleségül július 1-jén Franciaországban. A fekete Monique Lhuillier tervezte alkalmi ruhán kívül az énekesnő csillogó fejpántot viselt, a csokra pedig fekete rózsákból állt - ahogy az esküvőről exkluzív képeket is közlő Hello magazin címlapján is látható.

Forrás: Hellomagazine.com
Forrás: Hellomagazine.com

Nem ez volt az egyetlen eset, amikor egy sztár sötét színű ruhát választott a nagy napra. Elizabeth Taylor 1959-ben sötétzöld ruhában mondta ki az igent Eddie Fischernek. Marilyn Monroe sötétbarna kosztümben ment hozzá második férjéhez, Joe DiMaggióhoz. Sarah Jessica Parker pedig - Avrilhez hasonlóan - fekete menyasszonyi ruhára voksolt, amikor összekötötte az életét Matthew Broderickkel 1997-ben. Ő később azt nyilatkozta, utólag már bánja, hogy nem fehér ruhát választott. Lehet, hogy Avril Lavigne olvasta korábban a SJP-vel készült interjút, ő ugyanis az esküvő előtti bulin egy fehér csipkeruhát viselt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.