Kate Hudson strand Goldie Hawn Görögország bikini fürdőruha Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagymamakorban is szexi Goldie Hawn. A színésznő kedvesével, Kurt Russell-lel élvezte a vakációt Görögországban.

Megmutatta formás lábait Goldie Hawn. A 67 éves színésznő még mindig jóval fiatalabbnak néz ki valódi koránál. A minap egy fekete fürdőruhát húzott a tengerparti nyaraláson, Görögországban, ahová szerelme, Kurt Russell vitte el. A strandos képekért kattintsatok ide!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb februárban merészkedett a partra fürdőruhában, akkor egy piros darabot vett fel. Kate Hudson híres anyukája egyáltalán nem szégyelli megmutatni a bájait, és nincs is takargatnivalója. Korábban a színésznő egy interjúban elárulta szépségtitkát: egyszerűen kizárja a negatívumokat és próbálja pozitívan szemlélni a világot. Megoszthatná ezt a praktikát élettársával is: Kurt Russell ugyanis elképesztően megöregedett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az egykori macsó színészre most alig lehet ráismerni: a bajusz és a szakáll még jobban öregíti. Pedig ő öt évvel fiatalabb, mint Goldie.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.