Nagymamakorban is szexi Goldie Hawn. A színésznő kedvesével, Kurt Russell-lel élvezte a vakációt Görögországban.

Megmutatta formás lábait Goldie Hawn. A 67 éves színésznő még mindig jóval fiatalabbnak néz ki valódi koránál. A minap egy fekete fürdőruhát húzott a tengerparti nyaraláson, Görögországban, ahová szerelme, Kurt Russell vitte el. A strandos képekért kattintsatok ide!

Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb februárban merészkedett a partra fürdőruhában, akkor egy piros darabot vett fel. Kate Hudson híres anyukája egyáltalán nem szégyelli megmutatni a bájait, és nincs is takargatnivalója. Korábban a színésznő egy interjúban elárulta szépségtitkát: egyszerűen kizárja a negatívumokat és próbálja pozitívan szemlélni a világot. Megoszthatná ezt a praktikát élettársával is: Kurt Russell ugyanis elképesztően megöregedett.

Forrás: AFP

Az egykori macsó színészre most alig lehet ráismerni: a bajusz és a szakáll még jobban öregíti. Pedig ő öt évvel fiatalabb, mint Goldie.

 

Fürdőruhában mutatkozott a 67 éves Goldie Hawnhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-goldie-hawn-szineszno-67-evesen-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.html Felismerhetetlenre torzult Goldie Hawn arcahttp://www.life.hu/szepulj/20121204-goldie-hawn-szineszno-arca-nagyon-puffadt-a-sok-plasztikai-mutet.html Aranyfoggal virít Madonnahttp://www.life.hu/szepulj/20130703-madonna-eneksno-instagram-oldalara-posztolt-egy-kepet-amelyen-aranyfoggal-virit.html Tóth Vera meztelenül dinnyézikhttp://www.life.hu/szepulj/20130702-toth-vera-enekesno-egy-meresz-kepet-posztolt-facebook-oldalara-olyan.html Halle Berry a legcsinosabb kismamahttp://www.life.hu/szepulj/20130701-halle-berry-szineszno-megint-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.html