Kalapács alá kerülnek a szupermodell dögös képei a Christie's aukciós háznál.

Hatalmas az érdeklődés Kate Moss ritka képei iránt, amelyekre a híres Christie's szeptember végi árverésén lehet majd licitálni. A legkelendőbb várhatóan az a felvétel lesz, amelyen talpig bronzban látható hatalmas mellekkel.

Forrás: vogue.co.uk

Egy másik fotón a szupermodell félmeztelenül pózol. De van olyan felvétel, amelyen az arca David Bowie híres albumborítóját, az Aladdin Sane-t idézi.

Forrás: vogue.co.uk

Ahogy a Life.hu is megírta, a szupermodell legutóbb a Versace divatcég kedvéért meztelenre vetkőzött, és barnára festette a haját.

 

Meztelenre vetkőzött Kate Mosshttp://www.life.hu/legytrendi/20130627-lifenight-kate-moss-modell-meztelenre-vetkozott-a-versace-osziteli-kollekcio.html Csúnyán lepipálta Katalin Kate Mossthttp://www.life.hu/legytrendi/20130530-katalin-hercegno-kate-moss-modellt-is-megelozve-az-elso-szamu.html Meztelenül napozik Kate Mosshttp://www.life.hu/legytrendi/20130509-kate-moss-szupermodell-meztelenul-reklamoz-naptejet.html Megcsókolta Sharon Stone Kate Mossthttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-sharon-stone-szineszno-es-kate-moss-modell-csokolozott-egy-arveresen.html Kivillant Kate Moss mellehttp://www.life.hu/legykepben/20130406-kate-moss-amerikai-modell-melle-kivillant.html