Kényelmes, nyári biciklis szereléseket mutatunk, olyanokat, amelyekben nemcsak a baráti összejövetelekre, de akár munkába is eltekerhettek.

A nagy nyári melegben sem kell lemondani a kétkeréken közlekedésről, csak megfelelő öltözéket kell találni. A Life.hu most nemcsak laza, de még olyan szellős kerékpárosszetteket is mutat, amiben akár az irodába is elmehettek. Három összeállítás, három stílus, és ráadásképpen azt is megmutatjuk, hogyan keverhetitek a fekete-fehér mintákat.

Sort és top

A nyári alapszettek közé tartozik a sort és póló kombináció. Ez az elsőre unalmasnak tűnő páros egy kis ötletességgel különlegessé tehető, és még biciklizni is lehet benne. Mi egy csillagokkal díszített nadrágot választottunk, és ha ez nem lett volna elég szokatlan, még egy csillámos pólóval is megspékeltük. Nyugodtan tekerhettek lapos szandálban, a lényeg az, hogy stabilan álljon a lábon és ne csúszkáljon, egy bokapántos modell kitűnő erre a célra.


1. Asos - 112,67 euró, 2. Levi's - 8.990 forint, 3. New Yorker - 7.490 forint
4. Vagabond - 19.990 forint

Feketén-fehéren

A minták párosítása nem egyszerű, de talán könnyebb a dolgunk, ha fekete-fehér cuccokat válogatunk össze. Azoknak ajánljuk ezt a bazárt, akik nyáron is szeretnek skinny nadrágot húzni. Hogy az öltözék szellősebb legyen, mi egy bő szabású felsővel párosítottuk. Az ebben a szezonban mindenhol, számtalan színben kapható vászoncipőkről pedig kijelenthetjük: tekerésre tervezték.


1. Zara - 9.995 forint, 2. H&M - 5.990 forint, 3. Top Shop - 32 font
4. Springfield - 7.995 forint

Elegánsan

Azoknak sem kell lemondani a kétkeréken történő száguldásról, akiknek a munkája megköveteli a kicsit elegánsabb öltözködést. Mi több üzletben is láttunk olyan, elegáns anyagból készült sortot, ami egy blúzzal vagy selyemtoppal viselve megállja a helyét az irodában is. Persze tekerni nem lehet tűsarkúban, de a szerelés elegánsságából kicsit sem vesz el, ha virágos, lapos talpú szandit húzunk.


1. H&M - 1.990 forint, 2. Barnoff - 25.600 forint, 3. H&M - 2.990 forint
4. Deichmann - 4.990 forint, 5. Vagabond - 45.990 forint

 

4 dögös szett meleg nyári estékrehttp://www.life.hu/legytrendi/20130705-divat-es-trend-igy-oltozz-fel-egy-nyari-esten-.html 5 gazdaságos tipp a nyári ruhatárad felfrissítésérehttp://www.life.hu/legytrendi/20130703-koltseghatekony-gardrobcsere-5-gazdasagos-tipp-a-nyari-ruhatar-felfrissitesere.html Klasszikus vagy extrém? - Cipők menyasszonyoknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130703-kalsszikus-extrem-szines-balerina-cipok-menyaszonyoknak-eskuvore.html Átalakít a Jónő Team: Íme Marilyn Monroe!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130702-atalakit-a-jono-team-marilyn-monroe-eleganciajaval-tundokol-a-46.html Koszorúslányruhák - Nem csak a nagy napra!http://www.life.hu/legytrendi/20130701-koszoruslany-ruhak-amiket-marskor-is-felvehetunk.html