Átalakít a Jónő Team: Így lett Nóri határozott hölgy

fashion week frizura Takács Nóra Átalakítunk! smink szépség Larion Oscar önbizalom Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas átalakulás, egy teljesen új ember - mindössze pár óra alatt! Így összegezhetném Nóri és a Jónő Team találkozását.

Mikor Nóri belépett hozzánk hihetetlenül csöndes volt, alig szólt pár szót, azt is nagyon halkan, félénken. Idővel azonban feloldódott, a külsejével együtt a jelleme is átváltozott és a nap végére egy teljesen más lánytól vettünk búcsút, mint aki reggel hozzánk érkezett. Hiszek abban, hogy a külső formálja a belsőnket, és fordítva. Minden mindennel kölcsönhatásban van. Az ember lányának azonnal elmegy a kedve, ha sehogy sem áll a haja, vagy egy csúnya patti jelenik meg az arcán. Bezzeg, amikor üde, friss és vonzó a megjelenésünk, csak úgy ragyogunk - belülről is. Valahogy így történt Nóri átalakulása is. Külsejének változása azonnal megmutatkozott a hangulatán is. Végül is ezért a komplett átalakulásért érkezett hozzánk a stílusát keresgélő lány, aki a nap végére rátalált önmagára és a hangjára is.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Szakembereink az érkezését követően azonnal munkához láttak. Niki, a fodrászunk kezdte a sort: "Nóri haját szerettem volna teljesen átalakítani, mert tudtam, hogy tetszeni fog neki, csak picit bátortalan volt eleinte. Az arckaraktere a francia lányokra emlékeztetett, így rövidebb frizurát készítettem neki, egy sötétebb szőke árnyalattal." A szuper, könnyen kezelhető frizura azonnal megadta Nóri karakterét: finom, franciás lett a lány megjelenése.

A smink és Oscar következett: "A klasszikus szépség eleganciájára hagyatkoztam vonásai tekintetében. Uniformizáltam a bőrét egy ultrakönnyű folyékony alapozóval, amit finoman púdereztem. Tusvonallal emeltem ki a szemét, enyhén 'cicásan' húzva a tusvonalat. Szempilláit egy dúsító szempillaspirállal, rakéta gyorsasággal dúsítottam. Ajkára klasszikus piros ajakrúzst téve koronáztam meg szépségét."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre a galériáért!

Mikor a smink is készen lett, Nóri hangulata is sokat oldódott. Különösen akkor volt boldog és felszabadult, amikor Dóri, a stylistunk ruhát választott neki: "Nórira nem volt gond ruhát választani, hiszen nagyon szép alakja van. Mindenképpen olyan ruhát kerestem, ami illik a személyiségéhez, finom, elegáns, nőies. Így aztán egy örök klasszikus, decens kis fekete ruha mellett döntöttem, vagány fekete cipővel, amibe egy kis játékosságot csempésztem egy lánccal. Ez is egy jó példa arra, hogy milyen jól fel tud dobni egy egyszerű ruhát egy ékszer!"

Mikor minden készen állt, elérkezett a nagy pillanat: a fotózás. Nóri ekkor ismét izgulni kezdett, és ez eleinte kicsit meg is látszott a képeken, de idővel szépen ellazult a kamera előtt és profi módon pózolt. Mire végeztünk a "munkával" a csöndes, visszahúzódó lányból egy kifejezetten tudatos, határozott, mégis rendkívül finom, szépséges hölgy lett, akivel bármikor szívesen dolgoznánk újra és újra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.