fehérnemű színésznő Rosamund Pike LifeNight James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intim viszonyba csak a leggyönyörűbb nők kerülhetnek a 007-es ügynökkel. Rosamund Pike fehérneműs képeit elnézve igazoltan akadhatott meg a rendezők szeme a különleges szépségen.

Rosamund Pike színészi tehetsége aligha vitatható. Fagyos szépségű kettős ügynökként szerepelt James Bond oldalán, a Titánok haragjában a szépséges Andromédát alakította, a Büszkeség és balítéletben pedig egyike volt a Bennet nővéreknek.

Forrás: www.woffinden.com
Forrás: www.woffinden.com

A 34 éves brit színésznő nemrég az Esquire magazin kedvéért vált meg néhány zavaró ruhadarabjától, hogy egy szál fehérneműben pózolhasson. A képeket elnézve annyi bizonyos, hogy Pike kisasszonynak remekül áll a fekete csipke, és jó hangulatban telt a fotózás is.
Ha kíváncsi vagy Rosamund Pike többi képére is, a blogon megnézheted őket ide kattintva.

Forrás: www.apple.com
Forrás: www.apple.com
Játssz és nyerj iPad-et a Life.hu-n!


A Life.hu legújabb nyereményjátékában egy 16 gigabyte-os Apple iPad 2 tabletet
sorsolunk ki a játékban részt vevők között!


JÁTSZOM AZ APPLE NYEREMÉNYÉRT!



Már az őszre készül a szexi modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130704-lifenight-samantha-gradoville-modell-szerepel-a-blush-fehernemu-2013as-osziteli.htmlTalpig aranyban a szexi Kate Moss - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130705-kate-moss-szupermodell-dogos-kepeit-arverezik-el-a-christies-aukcios.htmlÍgy lesz a megunt szoknyából szexi miniruhahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130703-hogyan-legyek-jo-no-szoknyabol-ruha-percek-alatt.htmlTályog a mellbimbón - A piercing szexi, de veszélyeshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130617-a-piercingek-es-a-testekszerek-egeszsegugyi-kockazatai.htmlÁtalakít a Jónő Team: Szexi díva lett Katalinbólhttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130702-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-szexi-diva-lett.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.