Világhírű lett Axente Vanessa. A magyar lány most épp Calvin Klein-nel dolgozik együtt.

Magyar modellt imád a divatszakma. Palvin Barbara és Mihalik Enikő után Axente Vanessa az új kedvenc, aki az utóbbi években sikert sikerre halmoz. A nagylengyeli lány már a harmadik Prada-kampányon és számos címlapfotózáson van túl. Ahogy a Life.hu is megírta, a világhírű Vogue borítóján is pózolt már, és Givenchy, Dior, Nina Ricci, Louis Vuitton, Miu Miu divatbemutatóin is fellépett már.

Forrás: dnamodels.com

És itt az új siker: ő Calvin Klein új múzsája. Az őszi-téli kampányban készültek fotók a szépségről. A képeket Mert Alas és Marcus Piggott készítette. Ha belegondolunk, hogy Vanessa még csak 17 éves...milyen karrier állhat még előtte? Drukkolunk neki nagyon!

 

Ocsmány fűzőbe préselte testét a tévésztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20130708-jennifer-jwoww-farley-televiziosztar-ronda-fuzobe-preselte-magat.html Kínos! Jól leégett Heidi Klumhttp://www.life.hu/legytrendi/20130707-heidi-klum-szupermodell-feneke-nagyon-leegett-a-napon-a-kepet.html Már az őszre készül a szexi modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130704-lifenight-samantha-gradoville-modell-szerepel-a-blush-fehernemu-2013as-osziteli.html Talpig aranyban a szexi Kate Moss - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130705-kate-moss-szupermodell-dogos-kepeit-arverezik-el-a-christies-aukcios.html Egy szál harisnyában pózol Elle MacPhersonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130703-lifenight-elle-macpherson-modell-a-test-a-harpers-bazaar-cimlapjan.html