A Bezzeganya blogon nem mindennapi problémáról számolt be egy édesanya, aki a mackóalsós játszótéri hétköznapokból egyetlen izgalmas kiutat talált: a pókert, aminek mára igazi rabjává vált. Mivel már hatszámjegyű veszteséget termelt a családi kasszának titkos szenvedélyével, ezért a nyilvánossághoz fordult, hogy segítséget kérjen.

"Az én történetem, jobban mondva problémám nem mindennapi, legalábbis bármennyit keresgéltem a neten, nem találtam egy sorstársat sem. 34 éves anyuka vagyok, 6 éve vagyok itthon a 6 és a 2 éves lányommal. Borzasztó hosszú ez az idő, így utólag végiggondolva sokkal jobb lett volna mindenki érdekében megpróbálni a bölcsit. Szerettem a munkámat, de jó volt eleinte a pörgés után az otthon csendje és a nyugalom. Mára azonban csak árnyéka vagyok önmagamnak, teljesen belesüppedtem a mackóalsós játszótéri életbe.

A férjem a munkája miatt sokat van távol tőlünk, van, hogy napokra, hétvégékre is. Ez sem könnyítette meg a helyzetet, ahogy az sem, hogy három éve költöztünk ide, a 2. terhességem alatt, pont a munkája miatt, és elmondhatom, hogy a három év alatt egy szál emberrel sem ismerkedtem igazán össze. Na, de kicsit elkalandoztam, bár ez is közrejátszik összességében a helyzetben, amibe kerültem.

Forrás: Thinkstock

A férjem, mikor itthon van, néha kikapcsolódás gyanánt internetes szerencsejátékot (pókert) játszik. Semmi nagy tét, max 5-10 ezer befizetéssel, tényleg csak a játék öröméért.

Kipróbáltam én is unalmas óráimban. Megkedveltem, egyre többet kezdtem játszani. Kezdetben a férjem fiókjában, az ő befizetett pénzével, de aztán regisztráltam sajátot, mert nem akartam, hogy lássa, én is játszom. Egyre jobban belemerültem. Játszottam, ha unatkoztam, ha mérges voltam, és azt vettem észre, játszani AKAROK. Racionális, józan, értelmes nőnek tartom magam, és mégis totál kicsúszott a kezemből az a bizonyos kontroll. Minden normális ember azt mondja, fejezd be és kész. Én is ezt tanácsolnám magamnak. Nem megy. Annyiszor próbálkoztam, hogy el se tudom mondani. Már az egészségem és az anyaságom látja kárát az egésznek. Fent vagyok egész éjszakákon keresztül és játszom. Egyfolytában - alvás helyett.

Alig várom, hogy napközben a kicsi elaludjon, és az az első, hogy veszem az ölembe a laptopot. Természetesen a férjem semmit nem tud. Elég sokat buktam már, ami egyelőre észrevétlen, mert én kezelem a megtakarítási és a folyószámlapénzünket is."

Hogy pontosan milyen súlyos az otthoni helyzet, és belátta-e az édesanya, hogy orvoshoz kell fordulnia a betegségével, azt a Bezzeganya blogon elvolvashatod.


Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Anya, te is meg fogsz halni?http://www.life.hu/anyaskodj/20130703-bezzeganya-blog-anya-te-is-meg-fogsz-halni.html Svédországban kinyalják a fenekünket a szülésnélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130627-bezzeganya-blog-svedorszagban-bezzeg-kinyaljak-a-fenekunket-a-szulesnel.html Remélem, a gyerekkel együtt megdöglesz!http://www.life.hu/anyaskodj/20130620-bezzeganya-blog-remelem-a-gyerekkel-egyutt-megdoglesz.html Anya, mondhatom azt, hogy a picsába?http://www.life.hu/anyaskodj/20130611-bezzeganya-blog-gyerekek-es-karomkodas-anya-mondhatom-azt-hogy-a.html Nem akarok 200 ezret fizetni a szülésemért!http://www.life.hu/anyaskodj/20130517-bezzeganya-blog-kismama-es-halapenz-jogos-sok-szazezret-fizetni-a.html Terrorizálják a lányomat a gimibenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130508-bezzeganya-blog-terrorizaljak-a-lanyomat-a-gimiben.html Egész életében vegetálni fog a kisfiamhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130415-bezzeganya-blog-egesz-eleteben-vegetalni-fog-a-kisfiam.html Anya, nem szeretlek, mert nincs kukid!http://www.life.hu/anyaskodj/20130422-bezzeganya-blog-anya-nem-szeretlek-mert-nincs-kukid.html Kakaó helyett vegyszert ivott a fiamhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130218-bezzeganya-blog-ilyen-ha-egy-keteves-gyermek-mergezo-vegyszert-iszik.html Apja kezében halt meg a kisfiamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130502-bezzeganya-blog-apja-kezeben-halt-meg-a-kisfiam.html Mit csináljak a fiam fütyijével?http://www.life.hu/anyaskodj/20130212-bezzeganya-blog-mit-csinaljak-a-fiam-futyijevel.html A saját férjem fojtogatott és erőszakolt meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130207-bezzeaganya-blog-rendszeresen-eroszakolt-es-okollel-utott-a-reszeg-ferjem.html Rossz vagyok, ha nem akarom a férjem gyerekét?http://www.life.hu/anyaskodj/20130228-bezzeganya-blog-rossz-vagyok-ha-nem-akarom-nevelni-a-ferjem.html