Pierre Dukan nem praktizálhat. A francia diétaguru volt az, aki annak idején Katalin hercegnőt is segítette a fogyásban.

A 71 éves szakembert eltiltották hivatása gyakorlásától, amiért halálos fogyókúrás tablettákat írt fel betegeinek. A Mediator nevű pirulát már 2009-ben betiltották, miután kiderült, hogy károsítja a szívbillentyűket. Csak Franciaországban 1700 ember halála köthető a szerhez - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

Pierre Dukan azonban ezeket nem mondta el pácienseinek. A párizsi egészségügyi tanács bűnösnek találta etikai szabályok vétsége miatt. Ő azonban hisz ártatlanságában. A tabletta gyártója jövőre áll bíróság elé.

Forrás: AFP
Katalin és Vilmos esküvője

A Dukan-diétát számos híresség követte, egyebek mellett Gisele Bundchen vagy Jennifer Lopez. Ahogy a Life.hu is megírta, Katalin hercegnő is így szabadult meg felesleges kilóitól az esküvőre. Szakértők korábban is már számos alkalommal felhívták a figyelmet a diéta veszélyeire, mert kiiktatja az étrendből a szénhidrátot, a zöldséget és a gyümölcsöket.

Életveszélyes módszerrel fogyott le Kate Middleton?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110503-eletveszelyes-modszerrel-fogyott-le-kate-middleton.html A jóga lett a szenvedélye Sugár Bercinekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130702-mozgas-es-eletmod-a-joga-lett-a-szenvedelye-sugar-bercinek.html 50 évesen is bombatestű a Melrose Place sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130708-lisa-rinna-szineszno-alakja-meg-otven-evesen-is-dogos-es.html Magyar lány lett a világ legjobb testű modelljehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130707-regos-lili-lett-a-vilag-legjobb-testu-noje-a-miss.html Reese Witherspoon bámulatos pöttyösbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130705-reese-witherspoon-szineszno-pottyos-furdoruhaba-bujt-malibuban-ahol-ferjevel-es.html