A burleszk királynője köztudottan imádja a csodaszép alsóneműket, nemrég pedig ő maga is beállt a tervezők sorába.

Kitől mástól fogadnánk tanácsot csábítás terén, ha nem magától a csábítás művészétől, a burleszktáncos Dita von Teese-től?
A szexi asszonyság, aki igen híres a fehérnemű-imádatáról, nemrég maga is beállt a tervezők sorába. A Von Follies néven megjelent csodaszép alsóneműket elnézve a 40 éves Dita valóban tudhatja, mitől döglik a légy. A darabok egytől egyig a táncos által olyannyira kedvelt vintage stílusban készültek, amelyeket ráadásul maga Marilyn Manson exfelesége mutat be saját magán. "Mindig is lenyűgöztek a vintage fehérneműk, amikor fiatal voltam, sokszor kutakodtam édesanyám fiókjában is. Imádtam annak gondolatát, hogy valami egyszerre nőies és funkcionális" - árulta el egy interjúban Dita, aki 16 éves kora óta gyűjtögeti a szebbnél szebb darabokat. Ha kíváncsi vagy Dita képeire, ide kattintva nézd meg őket.

Forrás: AFP

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Bikán lovagol a burleszk királynőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20130429-lifenight-dita-von-teese-tancos-es-modell-szerepel-jared-leto.html Vetkőzve énekel Dita Von Teesehttp://www.life.hu/szorakozz/20130118-vetkozve-enekel-dita-von-teese-a-burleszk-koronazatlan-kiralynoje.html Divatbotrányok: Dita Von Teese átverte az állatvédőkethttp://www.life.hu/legytrendi/20120913-divat-es-botranyok-dita-von-teese-a-hofeher-boru-szriptiztancosno.html Dita Von Teese és a pezsgőspohár (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20120914-pezsgospoharban-sztriptizel-dita-von-teese.html Így fest egy egészséges nő fehérneműbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130703-lifenight-kerekdes-es-szexi-plussize-modell-lett-a-fehernemumarka-arca.html