Csisztu Zsuzsa megmutatta mosolygós kisfiát

anyaság TV2 kisbaba Csisztu Zsuzsa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa márciusban adott életet második kisfiának, akit először az Aktív interjúja során mutatott meg a nyilvánosságnak.

Amíg arra várunk, hogy Kim Kardashian melyik magazinnak adja el milliókért kislánya, North West első hivatalos babafotóit, vagy mikor születik meg Vilmos és Katalin gyermeke, Csisztu Zsuzsa az Aktívban megmutatta négyhónapos kisfiát. A felvétel alatt épp vigyorgós kedvében lévő kisbaba márciusban született és az Adrián Mihály nevet kapta. A videóból kiderül, hogy a műsorvezető második gyermekét is császármetszéssel hozta a világra, Adrián nyugodt baba, általában csak akkor sír, ha éhes. Arra a kérdésre, hogy vállalnak-e még egy gyereket, Zsuzsa nem mondott egyértelműen nemet, egyelőre szokják, szeretik, imádják a négyfős család státuszát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.