A héten csak kapkodtuk a fejünket: a sztárok szebbnél szebb estélyikben vonultak, bebizonyították, hogy szürkében is lehet valaki lehengerlő, és a csíkok is megállják a helyüket a vörös szőnyegen. Íme a Life.hu heti divatmustrája.

Bezöldültek a stílusikonok

Sem Diane Krugert, sem Helen Mirrent nem túlzás stílusikonnak nevezni, hiszen a korosztályukban mindketten kimagaslóan ízlésesen öltöznek. A héten sem hazudtolták meg magukat: mindketten zöldben pompáztak, és nem lőttek mellé, sőt. Diane a pluszpontot azért kapja, mert megmutatta, hogy a színátmenetes zöldhöz mennyire jól passzol a hófehér - legyen szó körömről vagy szandálról.

Forrás: AFP

Helen pedig azért, mert 68 évesen be merte vállalni ezt a brutális talpú lábbelit.

Forrás: Northfoto, AFP

Barna démonok feketében

A fekete még nyáron is hódít, de valószínűleg ez sosem lesz másként. Annyi fekete estélyit láttunk már, hogy még bennünket is felcsigáz, ha valami extravagánsat láthatunk. Salma Hayek ezüsttel megbolondított Saint Laurent ruhácskája szuperdögös volt, a szabása pedig roppant csalafinta. Bár a sok műtét miatt nagyon műnek és szoborszerűnek hat Catherine Zeta-Jones arca, a fekete, merészen sliccelt csipkeruhája azért ott volt a hét legszebbjei között. Hayley Atwell színésznő, A katedrális című sorozat sztárja önmagához képest igen merészre vette a figurát: a majdnem kibuggyanó kebleket ügyesen ellensúlyozta a zakójával és méretes nyakékével.

Forrás: AFP

A szürke unalmas? Dehogy!

A héten Kate Hudson és Blake Lively rácáfoltak arra, hogy a szürke szín unalmas lenne. Goldie Hawn lánya káprázatosan festett az Elie Saab tervezte estélyiben, a ruhához választott málnaszínű rúzs pedig telitalálat volt. Blake Lively Burberry Prorsum szettje is ütős volt: a felül nagyon egyszerű, leheletvékony anyagú trikót a feltűnő, köves ceruzaszoknya dobta fel. De még mennyire!

Forrás: Northfoto, AFP

Csíkos mindenkor

A héten is láthattunk kreatív csíkos kreációkat: míg Novak Djokovic teniszező kedvese, Jelena Ristic egy Oscar de la Renta estélyiben mosolygott párja oldalán, addig Nicole Richie a bő fazonú nadrágjához egy bordó csipkefelsőt választott. Az összhatás pedig vagány lett! Ha te is a csíkok szerelmese vagy, akkor nem árt tudnod, hogyan előnyös ez a minta - itt megmutatjuk az alapszabályokat.

Forrás: Northfoto

Ez még divat?

A héten azért nem minden sztár találta meg a jó ízlés határait. Az Alkonyat szépséges vámpírlánya, Nikki Reed színésznő a zöld maxiruhájához csizmát választott a vörös szőnyegre. Ez évekkel ezelőtt még vagánynak számított, most már inkább ciki. Ahogy Claudette Ortiz hasig kivágott diszkóruhája is. Vajon tudta az énekesnő, hogy nem feltétlenül ilyen göncben kell bulizni indulni 2013-ban? A Dallas egykori "Törpillája", Charlene Tilton pedig púderrózsaszínben pózolt a héten. Szerintünk 55 évesen ez a szett inkább ciki, mint cuki...

Forrás: AFP

Újra divat a fehér cipő - Így viseld!http://www.life.hu/legytrendi/20130711-ilyen-ruhakkal-viselhetjuk-az-ujra-divatos-a-feher-cipoket-szandalokat.html Csillámporba mártva, meztelenül pózol Beyoncéhttp://www.life.hu/legytrendi/20130711-beyonce-enekesno-csillamporba-martva-meztelenul-pozol-egy-magazinban.html Így vásárolj okosan a leárazások idejénhttp://www.life.hu/legytrendi/20130709-ruhavasarlas-okosan-a-nyari-learazasok-idejen-divat-trend.html Rihanna megmutatta, mi van a ruha alatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130710-lifenight-mellett-villantott-rihanna-enekesno.html Átalakít a Jónő Team: Így lett Nóri határozott hölgyhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130708-atalakit-a-jono-team-visszahuzodo-lanybol-hatarozott-holgy-lett-noribol.html