Mi az, hogy csak fiatalon, ráncok nélkül és soványan lehet divatozni! Míg a legutolsó sztereotípiát a plus size bloggerek írják felül a 2010-es években, az első kettőre nyolcvan feletti modellekkel válaszolnak a divatházak. A legújabb felfedezett neve: Jenni Rhodes.

Eddig Carmen Dell' Orefice volt a világ legismertebb nyolcvan év feletti modellje. Eddig. A félig magyar származású modellmatrónát 13 évesen fedezték fel. Carmen szépsége az elmúlt évtizedek alatt nem fakult, csak átalakult - ennek titkaiba nemrég avatta be a közönséget. Úgy tűnik azonban, hogy vetélytársa akadt: a Vielma London nevű divatház új névvel ismerteti meg a világot.

Forrás: Facebook/Vielma.London

Jenni Rhodes 81 éves, erős, dinamikus karakter - ahogy a divattervező jellemzi. Jenni Rhodes az 1960-es években kezdett modellkedni, élt Los Angelesben, de 2000-től ismét Londonba tette át a székhelyét, ahol hosszabb kihagyás után ismét modellként kezdett dolgozni és saját ékszermárkát alapított. Most azon dolgozik, hogy ékszereit minél szélesebb kör megismerje.

Így festett kétévesen a szupermodellhttp://www.life.hu/life/galeria/20130712-fotokon-akkor-es-most-a-bundchen-noverek-gisele-bundchen-modell.html Súlyosan megsérült az egykori szupermodellhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130713-janice-dickinson-amerikai-szupermodell-sulyos-balesetet-szenvedett-korhazba-kerult.html Címlapra kerülhet a magyar plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130711-botos-erika-magyar-plus-size-modell-a-dontoben.html Mi a titka a 82 éves szupermodellnek?http://www.life.hu/szepulj/20130709-lifenight-carmen-dellorefice-82-eves-modell-elarulta-szepsegtitkait.html Szenzáció - magyar modell kell Calvin Kleinnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130709-axente-vanessa-magyar-modell-lett-calvin-klein-uj-muzsaja.html