Egy angol házaspár Indigo nevű gyermekükről minden nap készített egy rövid kis felvételt, amiből egy év múlva összeállt egy megható filmecske.

Sam Cornwell és felesége kisfia, Indigo 2012. július 9-én született. Ezt abból a kreatív és cuki videóból tudjuk, amelyet a szülők készítettek az apróságról. Minden nap megörökítették őt, az édesapa pedig a pici egyéves születésnapjára egy imádnivaló, csaknem 7 perces videót vágott össze a felvételekből.

Forrás: Youtube

Láthatjuk, ahogy a csöppség alszik, fürdik, sír, és megteszi az első lépteit. Persze folyamatosan nő, fejlődik. Micsoda gondoskodó és kedves szülők! A cuki videót itt nézhetitek végig:

 

Veszélyezteti a babáját a királynő unokája?http://www.life.hu/anyaskodj/20130715-zara-phillips-ii-erzsebet-unokaja-terhesen-is-tovabb-lovagol-es.html Így pucérkodik Shakira szeme fényehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130715-repul-es-meztelenkedik-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique.html Így neveznék Vilmos és Katalin első gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130714-a-viktoria-nevet-adnanak-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-elso.html Vilmos nem stresszel Katalin szülésénhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130714-vilmos-herceg-lovaspolozott-a-hetvegen-amikorra-katalin-hercegne-szulesre-ki.html Vasárnapra van kiírva Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130713-katalin-hercegno-a-brit-kiralyi-csalad-tagja-vasarnapra-varja-elso.html