Az énekesnő sem mindig tökéletes - fellépés közben a nadrágjából kivillant egy kis zsírpárna a hasán.

Ezek a fránya lesifotósok! Sikerült egy igencsak furcsa képet készíteniük Jennifer Lopezről. A világsztár a Hyde Parkban lépett fel a minap, amikor bő nadrágjából és rövidke topjából kikandikált egy kis has. Mintha pocakot növesztett volna az énekesnő. A hasvillantós fotót itt megnézhetitek!

Forrás: Northfoto
J.Lo egy korábbi fellépésen

A 43 éves, kétgyermekes J.Lo elmondása szerint minden nap tornázik és táncol, muszáj jó kondiban maradnia, hogy bírja a show-kat. Most egy picit leeresztett - senki sem lehet mindig tökéletes.

 

Hajléktalan volt Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/szepulj/20130710-jennifer-lopez-szineszenekesno-fekete-hajjal-pozol-es-bevallotta-hogy-18.html Jennifer Lopez az amerikai filmakadémia új tagjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130630-emmanuelle-riva-jennifer-lopez-es-prince-az-amerikai-filmakademia-uj.html Csillagot kapott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legykepben/20130621-jennifer-lopez-szineszenekesno-csillagot-kapott-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.html Botrány lett Jennifer Lopez terpeszébőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130530-lifenight-durvan-beterpesztett-jennifer-lopez-enekesno-ami-hatalmas-botranyt-kavart.html Jennifer Lopez pánikba esett fia kisebb balesete miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130430-jennifer-lopez-panikba-esett-fia-kisebb-balesete-miatt.html