Barcelona CF focistafeleség Milan Piqué Mebarak Shakira sztárcsemete énekesnő Gerard Piqué The Voice sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges énekesnő és focista párja megint úgy döntöttek, megmutatják követőiknek hogyan cseperedik a kisbabájuk. Milanbaba repült és meztelenkedett is egy kicsit nekünk.

Legutóbb a Szexpázsit blogon tekinthettünk bele Shakira és Piqué családi fotóalbumába, aztán pedig a kis Milant rockernek öltözve láthattuk anyukája karjaiban. A rajongók nagy örömére a hírességek nem rejtegetik gyermeküket, előszeretettel osztanak meg fotókat a tündéri kisfiúról. Miután a csöppség megkapta az útlevelét, járt már többek között Los Angelesben is, így egész biztosan nem újdonág számára a repülés.

Forrás: Facebook/Gerard Pique
Forrás: Facebook/Gerard Pique

Milan július 22-én betölti a féléves kort, de máris egy igazi kis világutazó. Büszke papája ráadásul egy pucér fotót is megosztott róla. Shakira korábban azt nyilatkozta, hogy nem akart olyan anyuka lenni, aki folyamatosan babaképeket oszt meg. A rajongók - köztük a Life.hu szerkesztői - szerencséjére azonban sem ő, sem Gerard Piqué nem tartja be ezt a korábbi ígéretét.

Forrás: Facebook/Shakira-waka waka eh eh
Forrás: Facebook/Shakira-waka waka eh eh

A gyönyörű gyermek a szemeit egyértelműen az anyukájától örökölte, de reméljük, hogy kicsit szexi papájára is üt majd, akiről egy fantasztikus összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Gyönyörű Shakira 4 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-4-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique.htmlÚj pasi vette el Shakira eszéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130416-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-szepen-cseperedik.htmlEgyre cukibb Shakira és Gerard Piqué kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-sokat-nott.htmlHatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.htmlShakira kisfia kiment a papája meccsérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-kiment-az.htmlÍme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.htmlIntim és gyönyörű fotón az állapotos Shakirahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-shakira-barmelyik-pillanatban-eletet-adhat-elso-gyermekenek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.