Megrázó történet egy kislányról, aki egy nap zaklatottan indult haza az iskolából a kerékpárjával, és egy apró figyelmetlenség miatt elütötte egy autó. Hogy még ma is életben van, az pedig egyetlen dolognak köszönhető.

"Észak-Németországban lakunk egy éve. A lányom 10 éves, biciklivel jár iskolába. Egy nap egy megrázó esemény történt az iskolában, zaklatottan, sírva indult haza. A ház előtt át akart jönni az úton, de rosszul mérte fel a közeledő autó sebességét, az pedig elkapta a bicikli hátsó kerekét. A balesetet nem láttam, de az autó betört szélvédőjét igen, egy bukósisak alakú mélyedéssel.

Thinkstock

Hozzánk a szomszéd csöngetett be, láttam az arcán, hogy baj van. Kiabált, hogy fussak, és még utánam kiáltott, hogy 'még él!'. Az úton feküdt, szolidan folyt belőle a vér, kiabált, fel akart állni, de persze nem hagyták, mert nem lehetett tudni, hogy mennyire sérült. A bal felkarja a duplájára dagadt, de rövidebb lett, mint volt, mert a csont eltört, a darabok pedig összecsúsztak. A mentők hamar kiértek, összecsúsztattak alatta egy hordágyat, azzal helyezték át egy felfújható ágyra, azon tolták be a mentőautóba. A férjem kihozott nekem néhány dolgot (cipő, telefon, papírzsepi - ez a szomszéd ötlete volt), de nem jöhetett velünk, mert a kicsikkel is kellett valakinek maradni. Nem tudom, melyikünknek volt nehezebb."

Hogy mi történt ezután a kislánnyal, azt a Bezzeganya blogon elolvashatod.


Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!

A játékfüggő anya elverte a család pénzéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130709-bezzeganya-blog-a-jatekfuggo-anya-elverte-a-csalad-penzet.html Anya, te is meg fogsz halni?http://www.life.hu/anyaskodj/20130703-bezzeganya-blog-anya-te-is-meg-fogsz-halni.html Svédországban kinyalják a fenekünket a szülésnélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130627-bezzeganya-blog-svedorszagban-bezzeg-kinyaljak-a-fenekunket-a-szulesnel.html Remélem, a gyerekkel együtt megdöglesz!http://www.life.hu/anyaskodj/20130620-bezzeganya-blog-remelem-a-gyerekkel-egyutt-megdoglesz.html Anya, mondhatom azt, hogy a picsába?http://www.life.hu/anyaskodj/20130611-bezzeganya-blog-gyerekek-es-karomkodas-anya-mondhatom-azt-hogy-a.html Nem akarok 200 ezret fizetni a szülésemért!http://www.life.hu/anyaskodj/20130517-bezzeganya-blog-kismama-es-halapenz-jogos-sok-szazezret-fizetni-a.html Apja kezében halt meg a kisfiamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130502-bezzeganya-blog-apja-kezeben-halt-meg-a-kisfiam.html Mit csináljak a fiam fütyijével?http://www.life.hu/anyaskodj/20130212-bezzeganya-blog-mit-csinaljak-a-fiam-futyijevel.html A saját férjem fojtogatott és erőszakolt meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130207-bezzeaganya-blog-rendszeresen-eroszakolt-es-okollel-utott-a-reszeg-ferjem.html Rossz vagyok, ha nem akarom a férjem gyerekét?http://www.life.hu/anyaskodj/20130228-bezzeganya-blog-rossz-vagyok-ha-nem-akarom-nevelni-a-ferjem.html