A csinos magyar énekesnő pár hete életmódváltásba kezdett: méregtelenített, egy nyers zöldségekből álló étrendet követett, most pedig áttért a paleolit táplálkozásra. Emellett rendszeresen edz - új kedvence a boksz. Linda mindent megtesz azért, hogy formában legyen, a változás pedig jól látható: remekül fest a csinos énekesnő.

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Fogyózol? Rajzolj evés helyett!http://www.life.hu/ez-zsir/20130712-fogyokura-es-dieta-mar-a-pizza-lerajzolasa-is-felvidit.html Allergiás sokk a rovarcsípéstől: óvd magad!http://www.life.hu/gyogyulj/20130709-allergias-sokk-a-rovarcsipestol-modszerek-a-csipesek-ellen.html Jeges nyalánkságok - Így készítsd el őket otthon!http://www.life.hu/ez-zsir/20130709-otthon-is-lehet-kesziteni-jegkremet-fagylaltot-gyomolcsbol-ime-3.html Óriásbébik: egyre nagyobb gyerekeket szülünkhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130709-oriasbebik-egyre-nagyobb-gyerekek-szuletnek-ennek-az-okait-kerestuk-meg.html Tedd rendbe az életedet mátrix-harmonizációvalhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130708-matrix-harmonizacio-judy-enekesnonek-es-damnak-jazminnak-is-ez-segit.html