Kabáttal takarta el bájait Kate Upton

modell fotózás dekoltázs LifeNight Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi Sport Illustrated-modell egy fülledt sivatagi fotózáson húzta lejjebb a cipzárt a dzsekijén.

Tökéletes alakját már számtalan alkalommal megmutatta Kate Upton, aki most a Redemption Choppers tavaszi-nyári kollekciójának arca lett. Az olasz márka nem lőtt mellé a választásával, hiszen a 21 éves modell képeit elnézve érezhetően forrósodik a levegő. A képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szupermodell nagyon elfoglalt volt mostanában, hiszen a fotózásokon túl színészi babérokra is tör. 2014-ben Cameron Diaz legújabb filmjében, a The Other Womanben láthatjuk viszont a szépséget.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Mi a titka a 82 éves szupermodellnek?http://www.life.hu/szepulj/20130709-lifenight-carmen-dellorefice-82-eves-modell-elarulta-szepsegtitkait.htmlSzenzáció - magyar modell kell Calvin Kleinnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130709-axente-vanessa-magyar-modell-lett-calvin-klein-uj-muzsaja.htmlPucér modell népszerűsíti a focit (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130704-lifenight-meztelen-modell-nepszerusiti-a-focit-egy-pucer-magazin-cimlappal.htmlMagyar lány lett a világ legjobb testű modelljehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130707-regos-lili-lett-a-vilag-legjobb-testu-noje-a-miss.htmlMár az őszre készül a szexi modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130704-lifenight-samantha-gradoville-modell-szerepel-a-blush-fehernemu-2013as-osziteli.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.