A kicsit különc színésznőről gyönyörű képek készültek: a negyvenes évei elején járó Liz Taylor elevenedik meg.

Elizabeth Taylort alakítja Helena Bonham Carter a BBC4 drámájában, a Burton és Taylorban. A mozi 1983-ban játszódik, amikor a legendás sztárpár, Richard Burton és Liz Taylor a Private Lives című darabra készülnek, amelyben együtt tűnnek fel.

Forrás: vogue.co.uk
Helena mint Liz

Helenát egyszerűen megbabonázta a szerep, ami jól is áll neki nagyon. A 47 éves híresség egyszerűen gyönyörű, mint Liz. Azt mondja, a próbák után nem könnyű kilépni a szerepéből, a legendás díva teljesen megfertőzte őt. A dolog érdekessége, hogy Helenának is van egy "Burtonje", méghozzá a híres rendező, Tim Burton.

Leborotválta a haját Lady Gagahttp://www.life.hu/szepulj/20130716-lady-gaga-enekesno-leborotvalta-a-hajat-egy-darabon.html Így lesz egy gyönyörű szőke lányból ByeAlexhttp://www.life.hu/szepulj/20130715-az-atvaltozatas-muveszete-bye-alexnek-sminkeltek-egy-gyonyoru-szoke-lanyt.html Az erkélyen meztelenkedett Rihannahttp://www.life.hu/szepulj/20130716-rihanna-enekesno-ruha-nelkul-puceran-alldogalt-az-erkelyen-monacoban.html Jennifer Lopez pocakot eresztetthttp://www.life.hu/szepulj/20130715-jennifer-lopez-enekesno-egy-kis-pocakot-eresztett.html Magyar lány lett a siket szépségkirálynőhttp://www.life.hu/szepulj/20130714-kinal-timea-nyerte-a-miss-deaf-europe-2013-szepsegkiralyno-cimet.html