A kétgyermekes sztárdivattervező megmutatta vékony, kecses alakját a strandon.

Soha nem nézett ki jobban és boldogabban Nicole Richie. A 31 éves híresség gyerekeivel, Harlow-val és Sparrow-val strandolt egy nagyot a minap, és közben elkápráztatott mindenkit csodálatos bikinis alakjával. A képekért kattintsatok ide!

Forrás: Instagram/nicole richie

Bármit is edz, vagy diétázik, nagyon bejön neki, irigylésre méltóan néz ki. Mindezt két gyermek mellett nem lehet könnyű, szóval igazán megsúghatná, mi a titka.

Kipakolta izmait és triatlonozott Mel Chttp://www.life.hu/ez-zsir/20130715-mel-c-enekesno-reszt-vett-egy-triatlon-versenyen-es-megmutatta.html Király Linda új szenvedélye a bokszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130716-kiraly-linda-enekesno-a-vegan-es-a-paleolit-etkezes-hive.html Nem csak az úszás miatt tökéletes Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130716-jakabos-zsuzsa-uszono-a-londoni-olimpia-szepsege-elarulta-bomba-alakjanak.html Ezt teszi a tánc az alakoddalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130715-lifenight-a-pussycat-dolls-egykori-enekesnoje-melody-thornton-apro-bikiniben.html Kis híján címlaplány lett a magyar plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130715-masodik-helyezest-ert-el-botos-erika-megsem-o-lesz.html