A héten a sztárok kétségkívül a Bahamákon vagy Hawaiin múlatták az időt, mert a vörös szőnyegre nem túl sok A-listás híresség tette be a lábát. Akik maradtak, azok viszont nem alkottak maradandót. Azt azonban megállapíthatjuk, hogy a fehéret még mindig imádjuk, és az is biztos, hogy Selena Gomez stílusérzéke egyre jobb.

Visszatért a diszkókorszak

A héten több híresség is a fényes és rövid, diszkóba illő anyagokra és fazonokra voksolt. A táncoslány Cheryl Burke ruhájának fényessége kissé bántja a retinánkat, Syd Wilder színésznő ruhadarabja pedig sok volt a jóból. Merész felsliccelés, fényes anyag és mély dekoltázs - ezek egy közönséges szett ismérvei. Ha választanunk kellene, akkor leginkább Gabrielle Union miniruhájára voksolnánk egy nyári éjszakán.

Forrás: AFP
Syd Wilder , Cheryl Burke, Gabrielle Union

Kedvencünk a fehér

Még hogy a fehér unalmas lenne? Erre simán rácáfol a következő három világsztár. Helen Mirren ezüsttel és arannyal kombinálta a hófehéret, és még a kardigán is remekül mutat a díván a vörös szőnyegen. Olivia Munn a letisztult és stílusos Thakoon ruhájában nyűgözött le bennünket, Olivia Palermo pedig egyszerűen csak bájos volt, ahogy a csipkét és a nude színt kombinálta.

Forrás: AFP
Helen Mirren, Olivia Munn, Olivia Palermo

Overáll télen-nyáron

Még mindig hódítanak az overállok, de nem mindenkinek sikerül tökéletesen a választás. Az apró termetű Vanessa Hudgens elegáns és szexi volt  a nude színű, kristályokkal díszített Jenny Packham kreációban. Vanessa Williams overállja unalmasra sikeredett, Rila Fukushima azonban egy vagány és szokatlan színnel bolondította meg ezt a fazont.

Forrás: AFP
Rila Fukushima, Vanessa Williams, Vanessa Hudgens

Ciki vagy trendi a necces lábbeli?

Idén az új őrület a topánok világában a neccel megbolondított darabok. Számunkra egyelőre cseppet sem szexi ez az új mánia, de ki tudja, lehet, hogy csak szokni kell. A fiatal világsztár, Hailee Steinfeld mindenesetre rögtön beruházott egy Christian Louboutin darabra, Maggie Q pedig egy némileg közönségesebb verzióban pózolt a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP
Hailee Steinfeld, Maggie Q

Heti hopp és kopp

Pár hete még az egekig magasztaltuk Catherine Zeta-Jones csipkecsodáját,  legújabb Michael Kors kreációjával azonban nem került be a héten a legcsinosabb sztárok közé. Ez a darab sokkal jobb lett volna földig érő változatban, esetleg úgy, ha az ezüst sávok másként helyezkednek el a koktélruhán. Selena Gomez azonban egyre dögösebb: fantasztikusan festett a tűzpiros Dolce & Gabbana ruhakölteményben.

Forrás: AFP
Catherine Zeta-Jones, Selena Gomez

Csináld magad! Lakkozd ki a napszemüvegedhttp://www.life.hu/legytrendi/20130718-csinald-magad-egyedi-napszemuveg-koromlakkal.html Pirossal hódít a strandon Paris Hiltonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130716-lifenight-paris-hilton-orokosno-milliomos-celeblany-piros-bikiniben-es-neccben.html Kabáttal takarta el bájait Kate Uptonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130716-lifenight-kate-upton-modell-a-redemption-choppers-kampanyaban-dekoltazst-villantott.html Trendi túlélőtáskák anyukáknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130716-divatos-es-praktikus-pelenkazotaskak-kismamaknak-anyukaknak.html Ezért irigykedünk az angyalokrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130716-lifenight-victorias-secret-fotozas-st-bart-szigeten-alessandra-ambrosio.html