Végre valami! Katalin és Vilmos Londonba utaztak

Születés terhesség Katalin hercegnő szülés Vilmos herceg brit trónörökös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lépéssel közelebb kerülünk a várva várt naphoz, amikor megszületik a királyi csemete? A US Weekly bulvárlap információi szerint ez így van. A hírek szerint Katalin hercegnő és Vilmos herceg Londonba utaztak péntek délután.

Londoni idő szerint pénteken délután háromkor indult el Katalin hercegnő és Vilmos herceg Londonba. A pár állítólag Buckleburyben, a Middleton család birtokán tartózkodott. Arról egyelőre nincs semmi hír, hogy a hercegnő a St. Mary Hospital nevű kórház szülészetére ment - bár arról az ott strázsáló fotósok vagy az eseményeket élőben közvetítő kamerák miatt biztosan tudnánk -, vagy egyszerűen csak a Kensington-palotába tart. Mi türelmetlenül várjuk a hercegi csemete érkezését, de ezzel nem vagyunk egyedül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hercegi pár gyermekének világra jöttét korábban felröppent bennfentes értesülések alapján július második hetének közepére, majd múlt szombatra, utána e hét hétfőjére is jósolták a lapok, ám minden feltételezett időpont eseménytelenül telt el. A St. Mary's Hospital nevű kórház szülészeti magánklinikájánál immár két hete táborozik több száz riporter - köztük a világ legnagyobb tévétársaságainak stábjai - és több száz fotós. Sorsukat nem könnyíti meg, hogy London az utóbbi két hétben évek óta nem tapasztalt kánikulától szenved. A szinte elviselhetetlen körülmények táplálta frusztrációt csak fokozza az udvar teljes némasága. A királyi ház illetékesei gyakorlatilag eltűntek a nyilvánosság elől, még csak hozzávetőleges tájékoztatás sem hangzik el a várható időpontról. Mit is írhatnánk? Reméljük, ma-holnap végre megszületik Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermeke!

Forrás: MTI / US Magazine

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.