Két gyönyörű modellen mutatja be az Underprotection bambuszból és szójából készült fehér- és alsóneműit.

Azt mondják, két dudás nem fér meg egy csárdában. Az Underprotection két szexi modelljére azonban ez aligha igaz. A fehérneműmárka nem aprózta el a dolgot, rögtön két gyönyörű lányt választott a tavaszi-nyári kollekció bemutatására. A többi  képet a blogon ide kattintva nézheted meg.

Forrás: www.underprotection.dk

A dán márka hitvallása, hogy adjuk meg a módját fehérneműinknek, hiszen ezt viseljük a legközelebb a bőrünkhöz. Éppen ezért kizárólag olyan természetes anyagokból készítik darabjaikat, mint a bambusz, a szója vagy az organikus pamut.

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Antibiotikum kezelés: nem csak a bélflóra sínyli meghttp://www.life.hu/legykepben/20130606-antibiotikum-kezeles-nem-csak-a-belflora-sinyli-meg.html Mennyibe kerülnek a biogyerekek?http://www.life.hu/anyaskodj/20130509-uj-generacio-a-biogyerekek-babakozmetikumokbol-babaruhakbol-es-babaetelekbol-is-bio.html Biofog - a tökéletes mosoly titkahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130430-kutatok-egereken-tesztelik-a-biofogat-amelyet-az-iny-sejtjeibol-hoznak.html Bionikus ruhák: szuperhős lesz belőlünk is?http://www.life.hu/gyogyulj/20130219-bionikus-ruha-emberfeletti-kepessegeink-lehetnek.html Kronobiológia, avagy a személyiség percmutatójahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-bioritmologia-bioritmus-szamitas-pszichogenetika-kronobiologia-a-szemelyiseg-meghatarozas-modszerei-a.html