Az énekesnő egyedül neveli kislányát, és egy interjúban elárulta, hogy nincs könnyű helyzetben.

Kitárulkozott Mel C. Az énekesnő szerint egyáltalán nem könnyű az egyedülálló anyák sorsa. Ahogy a Life.hu is megírta, a híresség 10 év együttjárás után tavaly szakított szerelmével, Thomas Starr-ral. Így azóta egyedül neveli kislányát, a négyéves Scarletet.

Forrás: AFP

A 39 éves egykori Spice Girl a Closer magazinnak azt mondta: mint egyedülálló szülő soha nem nyugodt. "Olyan ez, mint egy örök tanulási folyamat, és zsonglőrködés az idővel"-  fogalmazott. Mel most épp a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalben játszik. A darabbal turnéznak, és mivel nem akart a kislánya nélkül lenni hosszú hónapokig, magával vitte Ausztráliába is. A fellépések és a Scarlettel való törődés azonban sokat kivett belőle.

Kipakolta izmait és triatlonozott Mel Chttp://www.life.hu/ez-zsir/20130715-mel-c-enekesno-reszt-vett-egy-triatlon-versenyen-es-megmutatta.html Fiút várnak Fergiékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130718-fergie-enekesno-es-ferje-josh-duhamel-elso-gyermeke-fiu-lesz.html Királyi csöppség - bájos fotó a svéd hercegnőrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130716-estelle-sved-kishercegnorol-bajos-foto-keszult.html Jön a negyedik baba Jennifer Garneréknél?http://www.life.hu/anyaskodj/20130716-jennifer-garner-szinesznorol-azt-pletykaljak-hogy-negyedik-gyermeket-varja-ben.html Újabb lesifotó Ördög Nóra kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130716-ordog-nora-musorvezeto-ujabb-kepet-rakott-fel-az-internetre-kislanyarol.html