Charlene monacói hercegnő idén már második alkalommal szerepel divatlap címlapján.

2013 májusában a Vogue japán kiadásának címlaplánya volt a gyönyörű Charlene Wittstock monacói hercegnő, augusztusban a Marie Claire magazin dél-afrikai kiadásának borítóján láthatjuk megint. Az egykori olimpikon úszót, akit jelenleg II. Albert monacói herceg feleségeként ismerünk, nem a hiúsága vezérelte, nem is a divat iránti szeretete.

Forrás: www.marieclairvoyant.com
A hercegnő egyedül és két olimpikon társaságában

A 35 éves dél-afrikai születésű szépség a Get the Girls to Gold elnevezésű programot támogatja, amely nyolc fiatal úszótehetségnek segít, hogy a 2016-os riói olimpiára kvalifikálhasson. A hercegnő egyébként saját alapítványt működtet, amelynek célja, hogy gyerekeknek és elsősorban olyan projekteknek segítsen, amelyek valamiért közel állnak a hercegnő szívéhez és a szülőhelyéhez.

Címlapsztár lett a bostoni merénylő - fotóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130718-dzsohar-carnajev-a-bostoni-robbantas-gyanusitottja-szerepel-a-rolling-stone.html Vogue címlapot kapott Máxima királynéhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130601-maxima-holland-kiralyne-a-holland-vogue-divatmagazin-cimlapjan-szerepel.html