Átalakít a Jónő Team: Koszorúslány lesz Franci

a nap cikke Takács Nóra átalakít Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lány életében az esküvő mindig izgalmas élmény. Ha a sajátja, ha nem. Gyerekkorunktól tréningezzük magunkat életünk nagy napjára, addig pedig szívesen veszünk részt másokén is. Francinak ez lesz az első, ráadásul rögtön koszorúslányként debütál unokatesója esküvőjén.

Franci egy gyönyörű, 20 éves fiatal lány, aki valamiért ezt nem tudja magáról. Sőt, beszélgetésünk közben azt találta mondani, hogy kövérnek látja magát, annak ellenére is, hogy már 14 kilót fogyott. Szerintem, sőt az egész csapat szerint is ő egy tündöklő, nagyon kedves lány, ezért ezt a "kövér vagyok" tévképzetet próbáltuk kiverni a fejéből. Szerencsére sikerrel! Mire távozott a kezeink közül, már elégedett volt magával, sőt azt is elárulta halkan, hogy nem csupán unokatesója boldogsága miatt örül a közelgő esküvőnek, hanem azért is, mert titkon reméli, hogy ott talán rá is rátalál a szerelem. Nos, én biztos vagyok benne, hogy ez akkor is így lenne, ha egy farmerban és pólóban menne a nagy napra, de azért egy trükkös frizurával, kis sminkkel és csinos ruhával a Jónő Team is hozzájárult a garantált sikerhez.

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

Ruha: F&F; cipő: Deichmann; nyaklánc: H&M; táska: stylist sajátja
Kattints a képre a galériáért!

Niki, a fodrászunk kezdte a munkát:"Franciska haját egy ápoló és színező habbal tettem fényesebbé. A frizura elkészítésénél figyelembe vettem haja természetes göndörségét és bájos, romantikus karakterét, ezért csak lazán, egyik oldalról a másikra áttűztem, majd a végén egy virággal díszítettem, ami csodásan harmonizált a ruhája színével!"

Niki csodás frizuráját Oscar sminkje követte:"Niki romantikus frizurája inspirálóan hatott rám. Franciska ragyogó személyisége, ártatlanul gyönyörű arca légiesen könnyed sminket kívánt. Valamint elárulta, hogy esküvőre hivatalos, ezért egy friss nyári sminket készítettem neki. Ultrakönnyű folyékony alapozóval tökéletesítettem a bőrét, amit finoman lepúdereztem. A szemét lealapoztam egy aranyfényű szemhéjkrémmel. Majd a szeme külső sarkát mélyítettem egy vadszilvakékes árnyalattal, amit szépen elsatíroztam. Szempilláit egy természetes hatású szempillaspirállal fésültem át. Az arccsontot highlighterrel emeltem ki, alá pedig kontúrmentesen barackos arcpírt csempésztem. Ajkára lazacszínű ajakrúzst tettem, amit egy magas fényű szájfénnyel koronáztam meg."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Még több fotó az átalakításról galériánkban! Kattints a képre!

Már csak Dóri, a stylist volt hátra:"Franciskának egy elegáns szabású, egyszerű kisruhát választottam, aminek a pikantériája abban rejlik, hogy finom csipkés borítása van és csodálatos mályva színe, ami mellesleg tökéletes választás a barnás-vöröses árnyalatú hajához. Finom szaténövet tettem Franciska derekára, hogy felhívjam a figyelmet a nőies vonalaira. Ezen túl pasztelles árnyalatú kiegészítőket választottam, ami csodásan passzol a mályvaszínhez. Egy fekete cipő túlságosan kontrasztos lett volna. Az öltözéket végül egy övhöz passzoló nyakékkel koronáztam meg, ami igazán vagánnyá tette ezt az elegáns szettet."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre a galériáért!

Mikor minden készen állt a fotózásra, örömmel kísértük Francit a stúdiórészbe és hosszú percekig gyönyörködtünk benne. Olyan nagyon boldog és kedves volt, még most is jó rá visszaemlékezni. Egy dolog miatt féltem csak egy kicsit: nem illik lekörözni a menyasszonyt - diktálja az illem. Nos, én biztos vagyok benne, hogy az ara is gyönyörű, de lássuk be, Franci is az, szóval kapkodhatja majd a fejét a násznép... Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak, jó egészséget és hosszú szerelmet, Francinak pedig nagyon szurkolok, hogy megtalálja az igazit a lagziban!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.