Pöttyösben, mint Diana - Így mutatta be kisfiát Katalin

fashion week trónörökös Katalin hercegnő szülés ruha Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate népszerűsége töretlen: nemcsak az Egyesült Királyság, hanem szinte az egész világ izgatottan lesi minden mozdulatát. Tökéletes stílusát és elegáns ruháit ezrek másolják, nem csoda, hogy a régóta várt trónörökös bemutatásakor is kiemelt figyelemben részesül kismamaszettje. Íme az első fotó az újdonsült családról!

Cambridge hercegnője pont azért annyira szerethető, mert nincsenek "nemesi allűrjei": fittyet hány a királyi ház divatszabályaira, a nagy divattervezők mellett fast fashion üzletekben is vásárol és terhessége alatt is ragaszkodott jól megszokott, elegáns stílusához.
A letisztult pasztell színekről és a kellemes mintákról a trónörökös bemutatásakor sem mondott le. Diana első gyermeke, Vilmos hivatalos bemutatásakor egy türkiz alapon apró fehér pöttyös, bő szabású ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt. A ruhát valószínűleg "az ápol és eltakar" elv alapján választotta, hiszen bő lebernyegként ölelte körül őt. Katalin ebben is követte őt, egy búzavirágkék, mell alatt húzott, pöttyös Jenny Packham ruhában mutatta be a trónörököst. Hozzá a kedvenc lábbelijét, egy natúr színű, hátul nyitott Pied-a-Terre éktalpú szandált viselt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Life.hu korábban megtippelte, miben hagyja el a kórházat Katalin. A pöttyös és a kék is bejött!

5. helyezett - TopShop

Katalin egyik legnépszerűbb szettje egy fehér alapon fekete pöttyös TopShop ruha volt, amit a Warner Bros filmstúdió körbejárásakor viselt. Miután a hercegnőről megjelentek az első képek, az angol márka online üzletében sosem látott forgalom volt tapasztalható, és a szóban forgó ruha minden darabja elkelt - alig egy óra alatt.
A mell alatt húzott ruha a szülés után is remekül állna neki. Mivel a terhessége alatt szinte semmit sem hízott, karcsú lábait sem kellene takargatnia egy térd alatt végződő fazonnal.
A Life.hu 5. helyre szavazta meg a fekete-fehér pöttyös ruhát.

Fotó Katalinról: AFP
Fotó Katalinról: AFP

4. helyezett - Whistles

Vilmos felesége számos rendezvényen viselt egy-egy darabot a Whistles üzletlánc aktuális kollekciójából. Az angol márkát választotta a hivatalos esküvői képek elkészítéséhez, a londoni olimpia záróünnepségéhez és az anyakirálynő születésnapjára is. Nagy a valószínűsége annak, hogy ismét a letisztult és elegáns fazon mellett teszi le a voksát.
Ez a kék Anita névre keresztelt ruha tökéletesen állna az újdonsült anyukának. A kettős kivágással nem szegné meg a királyi ház öltözködési szabályait, ám mégis dús kebleire irányítaná a figyelmet aprócska pocakja helyett. A ruha a családi kasszát sem terhelné kifejezetten, hiszen csak 145 fontba kerül.
A Life.hu 4. helyre szavazta meg a kék "Anita" ruhát.

3. helyezett - Reiss

Katalin egyik legnagyobb kedvence a magasabb minőséget képviselő, ám még elérhető árúnak számító Reiss. A hercegnő gyakran választotta hivatalos alkalmakra a klasszikus stílust csipetnyi fodorral és trükkös szabással fűszerező brit márkát. Reiss ruha volt rajta 2011-ben, mikor az amerikai elnökkel és feleségével találkozott, illetve a szintén 2011-es Epsomi Derbyn is. Elég valószínű, hogy terhessége után is visszatér az alakformáló ruhákhoz.
Ez a Hudson névre hallgató fazon kombinálja azt a bájt, kislányosságot és nőiességet, ami Kate sajátja. A divatos körgallér és az '50-es éveket idéző szabás egyszerre hagyományőrző és trenddiktáló.
A Life.hu 3. helyre szavazta meg a halványrózsaszín árnyalatú ruhát.

2. helyezett - Temperley London

Előkelő helyen szerepel Katalin gardróblistáján a londoni divatház. A nemes anyagokban utazó Temperley London márka ruháját viselte a hercegnő 2011-ben Wimbledonban. A gyönyörű fekete-fehér maxiruha számos divatösszeállításban szerepelt kiemelt helyen. Egy ilyen különleges eseményre elég nagy valószínűséggel választja az alkalmi ruhákra szakosodott üzletláncot.
Ez az apró szalagokkal díszített, törtfehér selyemruha hűen tükrözné az esemény fontosságát, és a bőrbarát anyagokban sokáig jól érezné magát. Az öltözet kiegészítők nélkül is jól mutat, szabása klasszikusan elegáns, csípőnél enyhén bővülő.
A Life.hu 2. helyre szavazta meg a szalagos alkalmi ruhát.

Fotó Katalinról: AFP
Fotó Katalinról: AFP

1. helyezett - Alexander McQueen

Katalin élete (első) legfontosabb pillanatában már az Alexander McQueen házat választotta: a Sarah Burton vezette divatcég azonban nem csak a gyönyörű esküvői ruháját biztosította a hercegnőnek. Ők öltöztették a csendes-óceáni és észak-amerikai körút számos állomásán is. Szinte biztos, hogy ezen a milliókat megmozgató sajtóeseményen is őket választja. Előfordulhat, hogy egy, csak Katalinnak tervezett alkalmi ruhában lép majd a közönség elé.
Amennyiben konfekcióméretet választ, ez a mélykék, hosszított fazon állna neki a legjobban. Mivel Katalin nem sokat hízott a terhessége alatt, valószínűleg a szülés után azonnal visszanyeri lánykori súlyát. A borsos árú ruha kiemelné tökéletes alakját és formás kebleit.
A Life.hu 1. helyre szavazta meg a hosszú kék alkalmi ruhát.

Videó is készült arról a néhány percről, amikor Katalin és Vilmos először mutatta meg a picit a nyilvánosság előtt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.