Mindössze 25 éves, de máris a világ legjobb testű modelljévé választották: Regős Lili nemrég tért haza Miamiból, ahol több mint 100 lány közül őt választották meg Miss Fitness Universe Bikininek.

Lili négy éve már feltűnt a szépségkirálynő-választáson, de ott még nem ért el helyezést. Akkori, nőiesebb formáit azóta kemény izmokra cserélte, amivel már elérte a vágyott elismerést. "2010 februárjában kezdtem el edzőterembe járni azzal a céllal, hogy fittebb, formásabb legyek, ebből pedig később szenvedély lett. Elvégeztem egy testépítő képzést, és a szakoktatóim hatására indultam el a legelső versenyemen 2011 májusában. Már ott arany minősítést szereztem, majd ezt követte a 2011-es Fitparade-győzelem, később a 2012-es Budaörsön megrendezett világkupa arany, valamint az abszolút bajnoki cím elnyerése. 2012 decemberében Bangkokban lettem világbajnok, idén pedig Miamiban a Miss Fitness Universe Bikinin sikerült első helyezést elérni. A sok győzelem ellenére senkinek sem akartam, és most sem akarok bizonyítani. A versenyzés egy olyan érzést ad, ami számomra leírhatatlan: ez motivál az edzéseim alatt, illetve a felkészülés során. A győzelmeimre büszke vagyok, ez visz előre az újabb és újabb célok megvalósítása felé. Természetesen rengeteg célom és tervem van a jövővel kapcsolatban, de erről egyelőre babonából nem szeretnek beszélni."

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Lili meglehetősen szigorú edzéstervet követ, egyedül edz hetente ötször, de ha nincs megelégedve a fejlődésével, akkor még egy edzésnapot beiktat. Amióta erősíteni kezdett, a válla megszélesedett, kockás lett a hasa, és míg korábban a lábaival és a fenekével nem volt elégedett, mára minden porcikája izmos és formás lett. Mindez persze azzal jár, hogy csak kevés szabadideje van.

"Szabadidőmben, ha tehetem, akkor a barátaimmal töltöm az időt, hiszen elég 'szigorú' a napirendem, főleg, ha versenyidőszak van. Szeretek utazni, sütni-főzni, moziba járni, a zene pedig teljesen kikapcsol. A szépségápolási trükköm is egyszerű: kókuszőrült vagyok, szóval kókuszos hajpakolástól kezdve a bőrradírig mindent házilag kotyvasztok. Sminkelni szinte csak a versenyeken szoktam, hétköznapokon egyáltalán nem. Bontott edzéstervem van, amit saját magam találok ki, és általában kéthavonta variálom, hogy ne szokja meg a testem. Mindenkinek más válik be, merni kell kísérletezni! Üzenem a hölgyeknek, hogy nem szabad félni a nagyobb súlyok használatától, mert azoktól leszünk feszesek - no meg a rendszeres és egészséges táplálkozástól. Egyik sem működik a másik nélkül, viszont a kettőt együtt betartva garantált a siker!" - vallja hazánk legjobb testű nője.

Ezerjófű, az emésztés legfőbb segítőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130716-gyogynoveny-ezerjofu-az-emesztes-legfobb-segitoje.html A sorozatsztár 2013 bikini-királynője - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130717-lucy-mecklenburgh-a-towie-sztarja-lett-a-legszebb-testu-bikinis.html Bolti kenyér vagy otthon sütött: melyik a jobb?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130716-bolti-kenyer-vagy-otthon-sutott-melyik-a-jobb-valasztas.html Tizenegy órás fogyókúra a legújabb őrülethttp://www.life.hu/ez-zsir/20130718-lifenight-het-oras-fogyokura-a-legujabb-dietaorulet.html Jake Gyllenhaal barátnője bemutatkozikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130718-lifenight-alyssa-miller-modell-jake-gyllenhaal-baratnoje-bikinis-fotokon.html Formás combok hetek alatt - Így csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130719-szuper-gyakorlatok-melyektol-karcsu-es-formas-lesz-a-comb-nagy.html