13 évvel ezelőtt lett világhírű Kylie Minogue feszes feneke. Az énekesnő megmutatta, hogy jó egy évtizeddel később sem kell más világsztár hátsójáról álmodozniuk a férfirajongóknak.

A 45 éves Kylie Minogue tökéletes idomaira mindenki emlékszik, aki egyszer is látta a Spinning Around című számához készült videót. Az énekesnő falatnyi aranysortjával és feszes fenekével nemcsak több millió férfirajongót szerzett, hanem begyűjtötte a legjobb fenekű sztár címet is. Tudni lehet azt is, hogy tökéletes testrészét dollármilliókra biztosították. A sztár, aki jelenleg új lemezen dolgozik, 13 évvel később is biztos abban, hogy nem kell szégyenkeznie az idomai miatt, különben nem osztotta volna meg a saját Instagram oldalán azt a fotót, amelyen egy szál fürdődresszben, háttal áll a kamerának, nem igaz?

Forrás: Instagram

Van egy jó hírünk: neked is lehet olyan kerek és formás popsid, mint a világsztáré! Nem kell mást tenned, mint hetente legalább három alkalommal elvégezni az itt felsorolt gyakorlatok közül néhányat. Ha pedig a narancsbőr miatt aggódsz, ne tedd! Ebben a cikkben több tippet is összegyűjtöttünk, amelyekkel eltüntetheted a bosszantó gödröcskéket.

Fiatalítja pasija Kylie Minogue-othttp://www.life.hu/life/galeria/20130527-fotokon-akkor-es-most-kylie-minogue-enekesno.html Erre senki sem számított! Kylie Minogue visszavonulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-kylie-minogue-ausztral-enekesno-visszavonul-es-kirugta-menedzseret.html Saját arcától képes kiborulni Kylie Minoguehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-kylie-minogue-ausztral-enekesno-kiborul-a-sajat-arcatol.html 25 év, 25 frizura - Kylie Minogue hajkölteményeihttp://www.life.hu/szepulj/20121121-25-ev-25-frizura-kylie-minogue-hajkoltemenyei.html 25 éve a színpadon: Kylie Minogue elképesztő átváltozásaihttp://www.life.hu/life/galeria/20121121-kylie-minogue-enekesno-25-eve-a-szinpadon.html