Mindössze hat hónappal azután, hogy életet adott első gyermekének, Shakira máris újra bomba formában van. Két különböző bikiniben is megmutatta alakját.

A 36 éves énekesnő szülése előtt attól félt, hogy sosem nyeri vissza bombázó alakját, ám hat hónappal a kis Milan érkezése után, Shakira újra csodálatosan fest. Két különböző bikiniben is megmutatta alakját, amikor férjével, Gerard Piqué focistával strandolt Hawaii-n. Úgy tűnt, hogy a pár egy kis kimenőt kapott: kisfiuk nélkül andalogtak az óceánparton kéz a kézben.

Forrás: Facebook / Shakira

Íme Kovács Patrícia életmódtippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130716-kovacs-patricia-szineszno-musorvezeto-vegetarianus-es-fontos-szamara-az-etelek.html Rita Ora az új Bond lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130724-rita-ora-enekesnot-baratja-calvin-harris-bondlanyhoz-hasonlitotta.html Frissülj fel mennyei pezsgős koktélokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20130722-isteni-es-finom-gyumolcsos-pezsgos-koktelok-receptekkel.html Így fogy le a szülés után Katalinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130723-katalin-hercegno-a-szules-utan-minel-hamarabb-szeretne-visszanyerni-karcsu.html Férfias sportot űz Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130722-debreczeni-zita-modell-es-fotos-ferfias-sportokkal-tartja-magat-formaban.html