Rendkívül ritka összenövéssel jöttek világra a sziámi ikrek egy indiai városban. Az orvosok küzdenek az életükért.

A szerdán született sziámi ikreknek két fejük van, amihez azonban csak egy test párosul. A fiúk különálló fejjel, idegrendszerrel és gerinccel rendelkeznek, ami azonban a medencéjük alatt összeolvad, így közös mellkason és vállakon kénytelenek osztozni.

Forrás: Northfoto

A városban ez az első ilyen eset, de India határain belül is mindössze a második alkalom, hogy az orvosok egy ilyen komplikált összenövéssel találkoznak. Ezzel a típusú rendellenességgel ugyanis általában halva születnek a csecsemők, ráadásul az esetek nagy részében lányoknál fordul elő.

Világszerte ismert az amerikai Abigail és Brittany Hensel esete, akik szintén egy testben élik az életüket, melyről dokumentumfilmet is forgattak már. A lányok jelenleg 23 évesek és egyetemre járnak.

 

Gyermeket vár az Anna and the Barbies énekesnőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130727-gyermeket-var-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-egyuttes.html Jennifer Aniston nem akarja látni az anyjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130726-jennifer-aniston-szineszno-nem-akarja-latni-az-anyjat-az-eskuvojen.html Szobagyerekké vált a fiam a tunyaságom miatthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130619-a-szobagyerekeket-fokozottabban-veszelyezteti-az-elhizas-es-a-tanulasi-problemak.html Anya, te is meg fogsz halni?http://www.life.hu/anyaskodj/20130703-bezzeganya-blog-anya-te-is-meg-fogsz-halni.html Vicces nagybácsi szeretne lenni Harry herceghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130726-harry-herceg-brit-tronorokos-vicces-nagybacsikent-szeretne-jelen-lenni-a.html Magunkról beszélni legalább olyan jó, mint szexelnihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130724-legalabb-annyira-boldogitja-az-embereket-ha-magukrol-beszelhetnek-mint-a.html