Anna Paquin, a True Blood sorozat Sookie-ja egy forró szex jelenet során mutatott meg mindent a rajongóknak.

A 31 éves színésznő férjének, Stephen Moyernek nem kellett idáig aggódnia szerelme intim jelenetei miatt, hiszen a párt a vámpíros sorozatban is gyengéd szálak fűzték egymáshoz, egészen mostanáig. Anna ugyanis a legújabb stábtagnak, Rob Kazinskynak kínálta fel magát ezúttal.

Forrás: AFP


Habár a népszerű sorozat elmúlt öt évada eddig is bővelkedett erotikus pillanatokban, a szőke sztár mindezidáig nem mutatta meg bájait. A pikáns jelenet ráadásul egy temetőben játszódik, ahol Sookie egy sírkőhöz kötözi választottját, majd megszabadulva minden ruhadarabjától, meztelenül vonaglik partnerén. - mind ezt itt meg is nézheted.
Paquin teste pucéran sem okoz csalódást és tónusos hasizmait nézve szinte hihetetlen, hogy kevesebb, mint egy éve adott életet ikreinek, Poppynak és Charlienak.

 

Őrangyal vigyáz a világsztárokra?http://www.life.hu/tested-lelked/20130725-gemma-arterton-james-bondlany-denzel-washing-gloria-hunniford-bevallottak-hisznek.html Triatlonnal lazít Jenson Buttonhttp://www.life.hu/legykepben/20130727-jenson-button-brit-autoversenyzo-a-forma1-sztarja-triatlonnal-lazit.html A testmagassággal nő a rák kockázata a nőknélhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130726-a-testmagassaggal-no-a-rak-kockazata-a-noknel-derult.html A háború elszakította őket, 70 év után egybekeltekhttp://www.life.hu/szeress/20130722-egy-brit-szerelmespar-a-haboru-alatt-elszakadt-egymastol-most-70.html Íme az első fotó Anna Paquin cuki ikreirőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130306-igy-neznek-ki-a-true-blood-paros-anna-paquin-es.html Csodásan néz ki Anna Paquin a szülés utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130223-anna-paquin-szineszno-a-szules-utan-nagyon-jo-formaban-van.html Nekik aztán nem diktálnak! - Sztárok stylist nélkülhttp://www.life.hu/legytrendi/20130725-sztarok-akiknek-nem-kell-stylist-blake-lively-january-jones-kate.html Így csalhatod el a kilókat fürdőruhábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130725-karcsusito-furdoruhak-amikben-vekonyabbnak-tunhetunk.html Pöttyös ruhák - Olyan cukik, mint a trónörököshttp://www.life.hu/legytrendi/20130724-divat-trend-katalin-hercegno-pottyos-ruhajahoz-hasonlo-darabok.html Lady Gaga tök pucér - fotó (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130724-lady-gaga-enekesno-teljesen-puceran-pozol-egy-magazin-cimlapjan.html