Úgy tűnik a kis Milan szereti, ha játszik vele a papája. Mondjuk ki ne élvezné, ha maga Gerard Piqué csiklandozná a hasát?

Legutóbb a Szexpázsit blogon tekinthettünk bele Shakira és Piqué családi fotóalbumába, azóta pedig láthattuk már a kis Milant rockernek öltözve és teljesen meztelenül is. A rajongók nagy örömére Shakira és Piqué nem rejtegetik a kisbabájukat, előszeretettel osztanak meg fotókat a tündéri kis Milanbabáról. Szerencsére most is így tettek.

Forrás: Facebook/Shakira

A szépséges énekesnő, aki január 22-ei szülése után mára visszanyerte tökéletes alakját, hivatalos oldalán tette közzé ezt a két képet, ahol a büszke papa csikizi a kisfiát, aki látszólag nagyon-nagyon élvezi ezt.

Forrás: Facebook/Shakira

Milan július 22-én töltötte be a féléves kort, és minél több képet kapunk róla, annál biztosabbak lehetünk benne, hogy a kicsi bizony a mamájára ütött. A gyönyörű gyermek a szemeit egyértelműen az anyukájától örökölte, de reméljük, hogy egy kicsit szexi papájára is üt majd, akiről egy fantasztikus összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


 

 

 

 

 

Gyönyörű Shakira 4 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-4-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique.html Új pasi vette el Shakira eszéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130416-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-szepen-cseperedik.html Egyre cukibb Shakira és Gerard Piqué kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-sokat-nott.html Hatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.html Shakira kisfia kiment a papája meccsérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-kiment-az.html Íme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.html Intim és gyönyörű fotón az állapotos Shakirahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-shakira-barmelyik-pillanatban-eletet-adhat-elso-gyermekenek.html