Elragadó fotó Nánási Mici születéséről

anyaság műsorvezető kisbaba szülés Nánási Pál sztárcsemete Ördög Nóra RTL Klub Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 6-án született meg Ördög Nóra gyermeke, Mici. A tündéri kislány szépen cseperedik, augusztus 6-án eléri a háromhónapos kort. A büszke szülők most egy újabb fényképet tettek közzé róla. Ráadásul nem is akármilyet.

Különösen bájos fotót osztott meg honlapján Nánási Pál. A képen Nóri még a szülőágyon fekszik, a kis Mici pedig körülbelül tíz perce látta meg a napvilágot. A gyönyörű fényképet itt nézheted meg.

Forrás: Facebook/Angels' Army
Forrás: Facebook/Angels' Army

Legutóbb Mici fejecskéjét kukkanthattuk meg, amikor a mamája közzétett egy képet róla a közösségi oldalán. Majd pedig a lábacskáiról látthattunk egy különleges képet.

A szépséges műsorvezető nagyon élvezi az anyáságot és igyekszik megőrizni a legszebb pillanatokat. Korábban így nyilatkozott terhességéről: "Meggyőződésem, hogy Mici nem akart addig megszületni, amíg nem látta, hogy képes vagyok a türelemre, és kibírni azt, hogy csak úgy kontroll-vesztetten lebegek bele a nagyvilágba."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.