Edzeni kell, ha az ember lánya szép alakra vágyik. Sofia Vergara is kénytelen mozogni, de nemrég bevallotta, hogy ki nem állhatja a sportot.

"Számomra az edzés büntetés" - vallja a színésznő, ennek ellenére rendszeresen kínozza magát. A szépségnél 28 éves korában pajzsmirigydaganatot diagnosztizáltak, amiből ugyan felgyógyult, de az életmódján változtatnia kellett. A sztár hetente háromszor a hírességek kedvenc edzőjével, Gunnar Petersonnal sportol, ha pedig még van kedve és ideje, akkor spinning- és pilates-órákra látogat el.

Forrás: AFP

Sofia azt is elmondta, hogy szerinte a jógából ismert deszkapóz az egyik leghatékonyabb gyakorlat, mert kiválóan edzi a hasizmokat és az egész testet. Hát, ha neki is ettől van ilyen szép teste, akkor nem árt megtanulni ezt a testhelyzetet!

Ha van kedved még több remek hasizomgyakorlatot kipróbálni akár otthon is, kattints ide!

Fagyi gulyásból - kóstoltad már?http://www.life.hu/ez-zsir/20130729-gasztronomia-gulyaslevesfagyi-az-ez-zsir-videoban.html Újra karcsú Christina Aguilerahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130729-christina-aguilera-enekesno-nagyon-lefogyott.html Most szedd a körömvirágot!http://www.life.hu/ez-zsir/20130722-gyogynoveny-gyomor-es-belrendszeri-megbetegedesekre-koromvirag.html Lili teste a legszebb bikinibenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130722-regos-lili-lett-2013ban-a-miss-fitness-universe-bikini-gyoztese.html 50 felett is karcsú a világsztár - ez a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130726-heather-locklear-sorozatszineszno-nem-eszik-cukrot-es-szenhidratot-es-nagyon.html