Oscar, a Life.hu sminkmestere meghódította New Yorkot

sminkmester Divathét smink New York Fashion Week szépség Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larion Oscar, a Life.hu nemzetközileg is elismert sminkmestere bebizonyította tehetségét a világ legnagyobb divateseményén: első magyarként dolgozott a New York Fashion Weeken.

A New York Fashion Week a világ legnagyobb márkáit felvonultató divatesemény, ahol a leghíresebb sztárok, a legnagyobb divatguruk és a világhírű modellek is megjelennek. Larion Oscar itt dolgozhatott együtt a hollywoodi sztárok sminkmesterével, Charlotte Willerrel a DKNY divatbemutatón.

Forrás: Larion Oscar
Forrás: Larion Oscar

A többi fotót nézd meg galériánkban!

A show sminkje hűen tükrözte a metropolisz életérzését, a dinamikus, természetes, életvidám nőt. Nagy hangsúlyt kapott az ártatlan, tiszta tekintet mellett a ragyogóan üde arcszín és a szépen kiemelt szemöldök, valamint az érzékien friss ajak. Mindenre kiterjedő profizmus jellemezte az előkészületeket is, nem bíztak semmit a véletlenre. Donna Karan, a divatikon fesztelenül csevegett mindenkivel a backstage-ben, aki egy közvetlen, elragadó nő, tele van energiával.

Forrás: Larion Oscar
Forrás: Larion Oscar

A többi képért kattints ide!

"Maga a show frenetikus élmény volt, mondhatnám divat-eksztázis a javából. Az a legújabb New York-i trend, hogy amit csak lehet, kézzel visznek fel az arcra a még természetesebb hatás elérése érdekében. Imádják az erős ajakrúzsokat, de a legvadabb színek is megszelídülnek, ha az ujjunkkal kenjük fel a szánkra. Nagy gondot fordítanak a szépen szedett, ápolt szemöldökre. Most a természetesen vastag szemöldök a trend, amit szemöldökceruzával még karakteresebbé varázsolnak" - mesélte Oscar.

Átalakít a Jónő Team: Koszorúslány lesz Francihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130722-atalakit-a-jono-team-franciska-a-gyonyoru-koszoruslany-szepseg-divat.htmlÁtalakít a Jónő Team: Eszter, a szexi motoroshttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130715-atalakit-a-jono-team-szexi-motoros-lanyt-varazsolt-eszterbol-takacs.htmlÁtalakít a Jónő Team: Így lett Nóri határozott hölgyhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130708-atalakit-a-jono-team-visszahuzodo-lanybol-hatarozott-holgy-lett-noribol.htmlLarion Oscar - a Jónő Team sminkmesterehttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130603-larion-oscar-a-jono-team-sminkmesterenek-bemutatkozasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.