Cambridge hercegnője negyedszerre került fel a Vanity Fair legjobban öltözött emberek nemzetközi listájára. Először szerepel a jegyzékben Beyoncé és Dita von Teese is.

Katalin már igazi veteránnak számít - legalábbis a divatvilágban. Minden évben lélegzetvisszafojtva várja a szakma, hogy a Vanity Fair magazin előrukkoljon a híres legjobban öltözöttek listájával. Vilmos felesége, aki nemrég hozta világra a kis trónörököst, már negyedik alkalommal szerepel a rangos jegyzékben.

AFP
Nézd meg Vilmos herceget fecskében a Szexpázsit blogon!

Katalinon kívül más előkelőségek is megfordulnak a névsorban, például Leticia asztúriai hercegné és Madeleine svéd hercegnő. Új arcok is felbukkannak 2013 legjobban öltözött emberei között, így Beyoncé és a burleszkkirálynő Dita von Teese.

Forrás: Bwattmagazine.com
Dita von Teese

Nem maradhatott le az egykori fűszeres lány, Victoria Beckham sem. Van egy két meglepetésnév is: ilyen Keith Richards és a kínai first lady, Peng Liyuan. Az is furcsa, hogy az amerikai first lady, Michelle Obama lecsúszott a jegyzékből. Egyszer fent, egyszer lent...

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Ilyen fehérneműre gerjed a pasihttp://www.life.hu/legytrendi/20130730-meresz-lett-a-lascivious-fehernemumarka-kollekcioja.html Átalakít a Jónő Team: Inci, a szupernagyihttp://www.life.hu/legytrendi/20130730-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-szupernagyi-lett-inci.html Áttetszőben feszít Palvin Barbihttp://www.life.hu/legytrendi/20130730-palvin-barbi-magyar-modell-felul-attetszo-ruhadarabban-pozol.html Tyra Banks extra szűk ruhába préselte magáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130730-tyra-banks-amerikai-modell-extra-szuk-ruhaba-preselte-magat-hatalmas.html Csináld magad! Nyári csipkeruha pólóbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130729-csinald-magad-nyari-csipkeruha-polobol-divat-trend.html