Ne használj hajszárítót, vigyázz a bokapántokkal, és hordj fehéret 50 fölött - ezeket tanultuk a héten a legnagyobb világsztároktól. Következzen a Life.hu heti divatmustrája.

Szélfútta filmcsillagok

Jennifer Aniston és Kate Hudson is őrült trendkövetők, ezért is voksoltak mindketten a szélfútta frizurákra. Mi is imádjuk ezt a laza stílust, ráadásul a kánikulában nagyon praktikus is. Persze nem tudunk nem szót ejteni Jennifer Burberry ruhájának álomszép padlizsánszínéről és Kate Hudson Balmain kreációjáról. Szokatlan választás volt ez a steppelt, farmerszínű szett, de imádtuk Kate-en, mindössze az volt zavaró, hogy a fazon felül erősítette a színésznőt.

Forrás: AFP

Én és az uszályom

Vannak, akik számára a vörös szőnyeg egyet jelent az uszályos, királylányos göncökkel. Carmen Electrának remekül áll a királykék selyemestélyi, Sophia Bush választása azonban már nem ennyire meggyőző. Szeretjük a mentaszínt, de a ruha mintája nagyon erősíti a színésznőt.

Forrás: AFP

Kreatívkodj táskákkal!

Kelly Osbourne számára a kreatívitást a színes hajak és a fura táskák jelentik. Bár azt nem értjük, hogy egy amúgy is feltűnő szetthez minek egy extravagáns táska - erre valószínűleg csak a celeblány tudja a magyarázatot. Mindenesetre megmutatjuk heti két kedvenc darabját.

Forrás: AFP

Bilincset rá!

Hódítanak a bokapántos darabok, de azt nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy ezek a fazonok csakis a karcsú, kecsek lábakon és vékony bokán mutatnak jól. Jennifer Hudson bokája nem szörnyen vastag, a lábai viszont görbék, így a hihetetlenül vastag bokapántos cipő látványa szinte sokkoló volt. Az ízléstelen, közönséges államtmintás szettről pedig már szót sem merünk ejteni. Amanda Seyfried farmerruhája furán mutat a vörös szőnyegen, de ő legalább jól választott bokapántos lábbelit.

Forrás: AFP

Dívák fehérben

A fehér szín fiatalít - ezt pedig a korosodó világsztárok is jól tudják. Sharon Stone szuperdögös volt, Bo Derek pedig gyönyörű, és Joan Collins sem fest rosszul 80 évesen...

Forrás: AFP, Northfoto

Micsoda színek!

Szeretünk a színekben gyönyörködni - no de ki nem? Rachel Bilson mostanában egyre ügyesebben választ ruhákat, Diane Kruger pedig még mindig ott van a topon. Érdekesség, hogy a sztár stylist nélkül álmodja meg önmagát. A német színésznő a brit dizájner, Mary Katrantzou kreációját viselte, és bennünket is sikerült lenyűgöznie. Bár egy laza konty és egy rózsásabb színű rúzs jobban illett volna Diane megjelenéséhez.

Forrás: AFP

Sportos póló ceruzaszoknyával? Igen!http://www.life.hu/legytrendi/20130731-divat-trend-sportos-polo-ceruzaszoknyaval.html Katalin negyedszerre a legdivatosabbak listájánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130801-katalin-hercegno-negyedik-alkalommal-szerepel-a-vanity-fair-legjobban-oltozott.html Ragyogj, mint a nap - A hónap színe a sárgahttp://www.life.hu/legytrendi/20130730-divat-trend-augusztus-honap-szine-a-sarga.html Ilyen fehérneműre gerjed a pasihttp://www.life.hu/legytrendi/20130730-meresz-lett-a-lascivious-fehernemumarka-kollekcioja.html Átalakít a Jónő Team: Inci, a szupernagyihttp://www.life.hu/legytrendi/20130730-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-szupernagyi-lett-inci.html