Taylor Swift a kedvenc kis szemű sztárunk, sminktrükkjeit már ti is ismerhetitek. A nyári könnyed smink kategóriában nálunk ő nyert - ajánlatunk minden szemtípusnak szól!

Az énekesnő viaszbabaként fest a képen. Mi is szeretjük a makulátlan alapozást, de ez a nyári időszakban nehezebben megoldható, ezért most látványos szemsminkjére fókuszálunk.

Taylor Swift fotó: AFP
1. Arcpirosító - Artdeco, 2. Szemhéjpúder - Essence
3. Színezett ajakápoló - MAC, 4. Szempillaspirál - Maybelline
5. Szemceruza - Catrice, 6. Szemhéjtus - Bobbi Brown

A kis szeműek okosan teszik, ha a színt az alsó szempillasor alá viszik fel, mivel a felső szemhéjuk általában kevésbé látszódik. A szemed ívét fekete tussal add meg, a cicaívet húzd túl a külső szemzugon. A tusvonal vége az alsó szempillasor ívét kövesse. Ecsetet vagy ceruzát helyezz az alsó szemhéjad külső részére, képzeletben hosszabbítsd meg ezt a vonalat és ide húzd a tust. Ennek lényege, hogy a laposabb tusvonal szexibb, a felfelé kunkorodó "cicafarok" inkább mókásnak hat. Fekete vagy sötétkék vízálló szemceruzával színezd a vízvonaladat, a szempillatövet is. Az alsó szemhéj külső harmadán, a pillasor alatt add meg a kontúrt, majd satírozd el egy rövid szőrű ecsettel. Erre dolgozz sötétkék szemhéjfestéket, így a por állagú festékkel fixálhatod a zsíros állagú ceruzát - ez egyszerű fizika. Végül egy világoskék szemhéjfestékkel menj rá ennek az alsó satírnak a szélére. A világoskék szemhéjfesték különleges tekintetet varázsol, és bátran választhatják barna vagy zöld szeműek is. Szempilláidat fekete spirállal hangsúlyozd. Üde színű arcpírodat leheletnyi rétegben vidd fel, ajkaidat pedig hússzínű rúzzsal vagy szájfénnyel színezd.

Sztársmink: Ragyogj úgy, mint Cameron Diaz!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130612-sztarsmink-ragyogj-ugy-mint-cameron-diaz.html Sztársmink: Ragyogj úgy, mint Heidi Klum!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130617-heidi-klum-nemet-szupermodell-sztarminkje.html Káprázatos sztársminkek a Comet gálárólhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130613-kaprazatos-sztarsminkek-a-viva-comet-galarol.html