A gyönyörű színésznő márciusban adott életet első gyermekének és még nem sikerült megszabadulnia a terhesség alatt felszedett plusz kilóktól, őt azonban ez cseppet sem zavarja.

Egy hollywoodi színésznő, aki a szülés után majd fél évvel még mindig babahájjal rendelkezik, igazi ritkaságnak számít manapság, de mi emiatt csak még jobban szeretjük.

Forrás: AFP


Kristen így is csinos és egyáltalán nem aggódik súlya miatt. Számára kislánya, Lincoln a legfontosabb és úgy gondolja, nem kell kapkodni a fogyással. "Felhagytam azzal, hogy azon aggodalmaskodjak, hogy hogy nézek ki vagy mennyit híztam, mert ez egyszerűen a terhesség és az anyaság velejárója. Nem vagyok olyan nő, akinek az önbizalmát a ruhamérete határozza meg." - nyilatkozta a Redbook magazinnak a 33 éves színésznő.
A szőke sztár imádja az anyaságot, de esze ágában sincs feladnia munkáját, habár vannak napok, amikor nagyon nehezére esik távol lennie kislányától. "Továbbra is ragaszkodom a karrieremhez. Mindig is Lincoln lesz számomra a legfontosabb, de úgy gondolom, hogy ha az ember nem válik megszállottá, akkor tud dolgozni és mellette jó anya és feleség is tud lenni."

 

Férfi a rúdon - Bajnok lett Norberthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130730-krajnyak-norbert-lett-magyarorszag-elso-rudfitnessbajnoka.html Kiderült, mi Kate Upton alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130801-lifenight-kate-upton-modell-elarulta-dieta-es-edzestitkat-alakjanak-titka.html Sárgabarack: az egészség záloga?http://www.life.hu/ez-zsir/20130730-sargabarack-az-egeszseg-zaloga-igy-erdemes-fogyasztani-nagyon-sok-vitamin.html Kőkemény tánccal marad csini Sharon Stonehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130801-sharon-stone-szineszno-kemeny-tanccal-es-sulyemelessel-tartja-karban-alakjat.html Hűsítő nyári italok testnek és léleknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130730-husito-nyari-italok-a-testnek-es-a-leleknek.html Így még szexibb! 10 kilót hízott az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130730-kellan-lutz-szinesz-az-alkonyat-sztarja-10-kilot-hizott-a.html Második gyermekét várja Megan Foxhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130802-megan-fox-szineszno-10-honappal-fia-szuletese-utan-ismet-varandos.html A Luna nevet kapta Penélope Cruz kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130802-penelope-cruz-es-javier-bardem-nemreg-szuletett-kislanya-a-luna.html