fashion week lábbeli mintás cipő cipő minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mintaorgia nemcsak a ruhákban, hanem a lábbelik divatjában is fellelhető idén nyáron. Sokan szeretnek bele egy-egy feltűnőbb, mintás cipőbe, mégsem viszik haza az imádott darabot, mert nem tudják, mivel viselhetnék. A Life.hu most ebben segít!

Hogyan lehet egy sportos cipőt lányos bájjal viselni? Hát így: a ruhadarabok visszafogott rózsaszínes árnyalatai jól passzolnak a cipő mintájához, a ruha zsabója és a pasztell színű iskolástáska pedig tovább fokozza a bájos stílust. Az augusztusi hűvösebb éjszakákon pedig jól jöhet már egy kötött pulóver.


1. Táska - Bershka 2.595 forint 2. Kötött szívecskés pulcsi - F&F 5.900 forint
3. Ruha - Levi's 24.490 forint 4. Mintás cipő - Bershka 4.995 forint

A sportos stílus is lehet csillogó, ezt szerettük volna bizonyítani ezzel a flitterekkel díszített nadrággal és a csillogó pulóverrel. Ebben az esetben a mintás cipő színei a pólóban köszönnek vissza, és ezt jól kiegészíti Tomcsányi Dóri divattervező felhős, nagy méretű táskája, ami nyáron nagyon praktikus.


1. Póló - New Yorker 2.990 forint 2. Csillogó felső - H&M 8.990 forint 3. Sportos nadrág - H&M 5.995 forint
4. Mintás, magas szárú tornacipő - Zara 3.995 forint 5. Felhős táska - Dori Tomcsanyi 16.100 forint

A harmadik összeállításunk az igazán nőies stílust képviseli. A még mindig nagyon divatos peplumos szoknyát egy rózsás platform talpú szandállal párosítottuk. Felsőnek és táskának is elegánsabb darabokat választottunk. Ez tökéletes szett lehet egy elegánsabb nyári eseményre is.


1. Virágos platformcipő - Asos 23,85 euró 2. Fekete felső - Mango 3.995 forint
3. Peplumos szoknya - New Yorker 3.990 forint 4. Fekete koktéltáska - Bershka 1.995 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.