trónörökös köszönet Katalin hercegnő ajándék brit királyi család Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A herceg különleges ajándékkal szeretné meghálálni feleségének, hogy világra hozta a kis trónörököst.

Vilmos egy igazi úriember! Fejébe vette, hogy valami speciális ajándékkal szeretné meghálálni feleségének, hogy július 22-én megszülte első gyermeküket, George Alexander Louist. A herceg állítólag hosszasan tépelődött, mi lenne a legmegfelelőbb erre az alkalomra - írja a Hello Magazine.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírek szerint végül egy egyedi tervezésű, káprázatos ékszer mellett döntött, amelynek közepén egy pink gyémántocska foglal helyet. A csinos kis kő lesz Vilmos köszönetajándéka Cambridge hercegnőjének. Ahogy a Life.hu is megírta, korábban is ellepték a szuvenírek Katalint. A finn kormány például sífelszerelést és óvszereket küldött neki. De ötletes annak a cambridge-i kocsmának a meglepetése is, ahová tavaly tért be a hercegi pár: a tulajdonos örökös törzshelyet adományozott a royalbabynek.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.