A szupermodell egy hófehér, fodros szettben tartott csajos napot Marbellán. Hmm...

Naomi Campbell dögösebb, mint valaha. A párductestű szupermodell hófehér, rafináltan fodros bikiniben mutatta meg lapos hasát és izmos lábait. Barátnőivel élvezték a spanyol napsütést Marbellán. A szexi bikinis képeket itt megnézhetitek!

Forrás: AFP

A híresség két hónapja szakított kedvesével, a dúsgazdag orosz üzletemberrel, Vladimir Doroninnal. Öt évig jártak együtt, de szívzűrnek nyomát sem látni a 43 éves sztáron. Elégedetten és nevetgélve sétálgatott a homokban, a csajos társaságban.

 

Így nyaralj modellek módjára!http://www.life.hu/ez-zsir/20130801-lifenight-pucsitva-edzett-a-modell-claudia-romani.html Bikiniben feszít Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130804-tolvai-reni-a-megasztar-egykori-gyoztese-enekesno-bikiniben.html Feszes cicik hetek alatt - Így csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20130801-edzes-mellizomra-otthon-vegezheto-gyakorlatok-nagy-amarilla-edzo-segitsegevel.html Hisztissé teheti a nőket a csokoládé?http://www.life.hu/ez-zsir/20130730-a-18-szazadban-az-orvosok-azt-hittek-a-noi-hiszti.html Férfi a rúdon - Bajnok lett Norberthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130730-krajnyak-norbert-lett-magyarorszag-elso-rudfitnessbajnoka.html