Szilvivel a Balatonon találkoztam pár hete először a Jónő táborban. Nagyon kedves, érdeklődő, életvidám lánynak ismertem meg, akinek egy jó nagy önbizalomkúrára volt szüksége.

Éppen videoklipet forgatott a táborozó csapat, ezért a lányokat egytől egyig kisminkeltem. Miközben Szilvivel voltam elfoglalva folyton bántotta, ostorozta magát: nem volt elégedett az arcával, a vonalaival, az adottságaival. Olyannyira nem, hogy úgy éreztem, itt segíteni kell: önbizalomkúrára van szüksége. Meghívtam hát a Jónő Teamhez, hogy lássa, milyen szép is valójában. A terv tökéletesen sikerült, Szilvi olyan boldog volt a képei láttán, hogy alig bírt otthagyni bennünket. Sőt, úgy búcsúzott: máris hiányoztok. De ne szaladjunk ennyire előre...Fotó: Kántor Kata
Cipő: Humanic; lánc: DDG Fashion; ruha: Sugarbird
Kattints a képre a galériáért!

Az egész átalakítás úgy kezdődött, mint rendesen: érkezés, kipakolás, csapat-megbeszélés. Leszámítva, hogy a legnagyobb kánikulában kellett mindezt végrehajtanunk, az új stúdiónkban, ahol akkor még nem volt légkondi. Már reggel 8-kor elviselhetetlen volt a hőség, gondoltam is magamban, hogy aki még így is tud majd pózolni a kamera előtt, az bizony igazán jónő. Nos, Szilvi tudott. Az eladóként dolgozó lány jókedvűen érkezett és jókedvűen távozott, közben pedig profi módjára tűrte a meleget, élvezte a sminkelést, a hajfestést, az öltözködést.

Elsőként a ruháját választotta ki Dóri, a stylistunk:"Szilvivel nem volt nehéz dolgom, nagyon szép alakja van, így könnyű volt megtalálni a hozzá illő darabot. Ennek a különleges, vibráló színű ruhának gyönyörű az esése, vonzza a tekintetet. Jó választás akár egy randihoz vagy sétához, ha saruval kombináljuk, de így, magas sarkúval az esti bulihoz is kiváló választás a fülledt nyári estéken. Nem lesz olyan, aki ne fordulna meg Szilvi után."

Fotó: Kántor Kata
Kattints ide a többi fotóért!

A ruha után Niki, a fodrászunk vette kezelésbe a lány haját:"Szilvi természetes hajszíne sötétszőke, enyhén vöröses árnyalattal. Ritka az ilyen szép, természetes hajszín, ezért nem festettem be az egész haját, csak pár satírt helyeztem el, ami jobban feldobja az összhatást. Két színt használtam, egy világosabb és egy sötétebb szőkét. A haját  rövidebbre vágtam, és lazán megszárítottam."

Végül Oscar bravúrosan rafinált sminkje tette fel a koronát Szilvi megjelenésére: "Szilvi végtelenül törékeny alkat, fantasztikus adottságokkal. Niki nőies, csajosan dögös frizurája, Dóri szexi, lenge ruhája inspirálóan hatott a smink elkészítésében. Természetességét kihangsúlyozva egy folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét, szerkezetét, amit finoman, púderrel fixáltam. A szemhéjára alapnak egy arany-pink szemhéjkrémet tettem. A szemzugba highlightot használtam. A szempillatövét egy középbarna szemhéjpúderrel mélyítettem, majd a végén fekete tussal emeltem ki a tekintetét. A szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem. A szemöldökét finoman élénkítettem matt szemhéjpúderrel. Barackos arcpirosítóval hangsúlyoztam az orcákat. Az ajka igen keskeny, ezért ajakkontúr-ceruzával megrajzoltam a kívánt formát és élénk mályváspink ajakrúzzsal festettem be."

Fotó: Kántor Kata
Nézd meg a többi fotót galériánkban!

A fotózás minden perce gördülékenyen ment. Szilvi csak úgy ragyogott a boldogságtól, folyton azt mondogatta, hogy milyen jó lábai vannak, ezt eddig nem is gondolta, tetszett neki a ruha, amiben percenként pörgött-forgott. Az egész átalakítás nagyszerűen sikerült, még a negyven fok ellenére is üdítő élmény marad örökké csapatunk számára. Köszönjük, Szilvi!

 

Átalakít a Jónő Team: Koszorúslány lesz Francihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130722-atalakit-a-jono-team-franciska-a-gyonyoru-koszoruslany-szepseg-divat.html Átalakít a Jónő Team: Eszter, a szexi motoroshttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130715-atalakit-a-jono-team-szexi-motoros-lanyt-varazsolt-eszterbol-takacs.html Átalakít a Jónő Team: Így lett Nóri határozott hölgyhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130708-atalakit-a-jono-team-visszahuzodo-lanybol-hatarozott-holgy-lett-noribol.html Átalakít a Jónő Team: Íme Marilyn Monroe!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130702-atalakit-a-jono-team-marilyn-monroe-eleganciajaval-tundokol-a-46.html Átalakít a Jónő Team: Zsuzsi újból tündökölhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130624-atalakit-a-jono-team-szivmutet-es-szakitas-utan-tundokol-zsuzsi.html Átalakít a Jónő Team: topformában a fiatal anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130617-atalakit-a-jono-team-topformaban-a-ketgyerekes-fiatal-anyuka-reni.html