Takács Nórát, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk arcát rengetegen keresik fel, hogy a tanácsát kérjék egy-egy szépségápolási kérdésben. Nóra a múlt héten megmutatta, melyek azok a gyümölcsök, amelyektől gyönyörű, élettel teli arcbőröd lesz, akár megeszed, akár magadra kened, most pedig elárulta, hogyan lehet bárkinek hosszú és dús szempillája.

Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk  arca rengeteg levelet kap szépségápolással kapcsolatos kérdésekben. A leggyakoribb kérdésekre adott válaszait hétről hétre olvashatod itt, a Life.hu oldalain.

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!


"Szia Nóra,

Nagyon szeretem a műsorodat, mindig nézem, ha épp elcsípem a tévében. Sminkproblémáim támadtak, jobban mondva szempilla-gondokkal küzdök. Nagyon kicsik, gyengék és ritkásak a szempilláim. Hallottam a 3D-s szempilláról, de attól félek, hogy csak még jobban tönkretenné azt, ami van. Tehát a kérdésem az lenne, hogyan kell műszempillákat felhelyezni magamnak otthon, ha buliba megyek, mert sosem sikerül, illetve a hétköznapokon létezik-e valami trükk, amivel hosszabbnak és dúsabbnak hatnak majd a pillák?

Előre is köszönöm a válaszodat, nagyon aranyos vagy!

Edina"

Forrás: Thinkstock

Kedves Edina!

Ha megfigyelsz egy elkészült szép sminket abban az állapotban, amikor még nincsenek kifestve a szempilláid és akkor, amikor már igen, szerintem szembetűnő a különbség. Mikor minden a helyére kerül és a pillák is megkapják a méltó szénfekete festést, akkor érik be az egész mű igazán, akkor válik valóban vonzóvá a tekintet. Tehát maximálisan megértem az aggodalmadat a pilláiddal kapcsolatban. Mondom, mit tehetsz az ügyben!

Használj ricinusolajat a szempillákra!

Amint meghallottam, hogy a ricinusolajtól szépen nő a haj, azonnal teszteltem az infót, és nagyon elégedett voltam a végeredménnyel. Csináltam is belőle videót vagy két éve. Azóta rengetegen kipróbálták és többnyire pozitív véleménnyel vannak az olajról: nem drága, könnyen beszerezhető és hatásos. A szempillákra pedig ugyanolyan jól használható, mint hajra. Annyi a dolgod mindössze, hogy szerzel egy régi szempillaspirált, és alaposan kimosod a keféjét. Később ezzel a tiszta kefével nyúlsz bele az olajos üvegcsébe, és viszed fel a ricinust a szempilláidra ügyelve, hogy ne menjen bele az olaj a szemedbe! 20 perc után lemoshatod az egészet, ha nem akarsz úgy aludni.

Javíts a pillantásod intenzitásán egy fekete szemceruzával

Ne csupán az alsó vízvonaladat fesd ki, hanem alul is! Tudod, az a vízvonal, amit akkor festesz ki, amikor "kihúzod bent" a szemedet. Sokáig én is csak így mondtam, idővel tudtam meg, hogy annak a résznek neve is van. Tehát ne csak az alsó részen fesd ki, hanem felül is. Magyarul ahol a szempilláid kezdődnek teljesen a tőben fess ki mindent feketével, ezzel sokkal hosszabbnak tűnnek majd a szempillák.

Nem mindegy, hogy milyen szempillaspirált használsz

Válassz olyat, aminek az egyik oldala fehér a másik fekete. A fehér résszel picit meghosszabbíthatod a szempillákat, a feketével pedig eltüntetheted a turpisságot! Mielőtt hozzáfogsz a művelethez feltétlenül göndöríts!

Így helyezd fel a műszempillát

Műszempillát pedig igazán egyszerű feltenni, sőt sokkal könnyebb, mint azt bármikor is gondolnánk. Kétszer begyakorolod és menni fog. Az a trükk, hogy ne kapkodva csináld. Hagyj rá elegendő időt, hogy biztosan szép legyen a végeredmény.

Itt van hozzá egy videóm, remélem, ez segít majd:


Sok sikert kívánok, ügyes legyél, és feltétlenül értesíts a fejleményekről!

Szeretettel:

Nóra

 

Reggel megeszem, délután az arcomra kenemhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130730-takacs-nora-szakertoi-level-gyumolcsok-melyektol-gyonyoru-lesz-az-arcborod.html Üde arc, ragyogó szemek minden reggelhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130722-takacs-nora-szakertoi-level-a-reggeli-ude-arc-titka.html 8 szuper ajándékötlet, ha nincs sok pénzedhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130715-takacs-nora-szakertoi-level-sajat-kezzel-keszitett-ajandekok.html Enélkül ne menj külföldre! - Kötelező darabokhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130701-takacs-nora-szakertoi-level-kotelezo-darabok-a-borondbe-ha-kulfoldre.html Tökéletes lábra vágysz? Így csinálják a modellek!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130618-takacs-nora-szakertoi-level-a-sima-szortelen-labak-titka-borradir.html Így csinálják a profik! A tökéletes alapozóhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130611-takacs-nora-szakertoi-level-a-tokeletes-alapozo-kivalasztasa.html Így száműzd a rosszkedvet az életedből!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130604-takacs-nora-szakertoi-level-hasznos-tippek-hogyan-uzd-el-a.html Nem boszorkányság a dús, göndör haj!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130527-takacs-nora-szakertoi-level-igy-lesz-erotlen-hajbol-dus-gondor-1.html Vége a csomós szemhéjfestéknek!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130521-takacs-nora-szakertoi-level-szemfestes-es-szemhejfestek-szemhejalapozo-hasznalata.html A mindig csillogó, ápolt körmök titkahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130513-takacs-nora-szakertoi-level-koromapolas-kezapolas-trukkok-koromragas-ellen.html