A színésznő legújabb filmje forgatásán mutatta meg, hogy fél évszázadosan is remekül néz ki.

Elképesztő, hogy Helen Hunt 50 éves és ilyen jól tartja magát. A színésznőt filmforgatás közben, egy Los Angeles-i strandon kapták lencsevégre egy szál fürdőruhában. Olyan jó a teste, hogy sok nő irigykedhet rá. A képeket itt megnézhetitek!

Forrás: AFP

A sztár a természetesség híve: most is minimál sminkben bűvölte el az embereket fantasztikus alakjával. Az Oscar-díjas színésznőt még szörfözni is látjuk majd az új filmjében: 2011-ben tanult meg lovagolni a hullámokon, szintén egy szerep kedvéért. A mostani mozi legtöbb részét a tengerparton forgatják: Helen Hunt filmbéli szerelme, Luke Wilson ugyanis egy szörfoktatót alakít.

Ennyire ruganyos Bar Refaeli teste - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130806-bar-rafaeli-szupermodell-megmutatta-hajlekonysagat-egy-vicces-kepen.html Különleges sportokat űznek a világsztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130722-kulonleges-es-uj-sportok-iden-a-szorfdesztkan-evezes-a-gladiator.html Meztelen diáklány népszerűsíti a golfothttp://www.life.hu/ez-zsir/20130805-lifenight-meztelenre-vetkozott-a-diaklany-carly-booth-golfozo-az-espn.html Őrülten szexi bikiniben parádézott Naomi Campbellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130805-naomi-campbell-szupermodell-dogos-feher-bikiniben-mutatkozott-marbellan.html Málnalevél: méregtelenít, és a náthánál is segíthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130731-malnalevel-meregtelenit-es-nemcsak-a-szulesnel-de-a-nyari-nathanal.html