Az amerikai énekesnő rendszeresen oszt meg képeket a közösségi oldalain. A legutóbbi fotói mindenkit megdöbbentettek, a rajongók egy része teljesen kiakadt.

Beyoncé életéről szinte mindent tudunk - amit ő szeretne velünk megosztani. Az énekesnő lelkesen posztol képeket a családi nyaralásáról vagy a kislányáról. A világsztár legutóbbi fotói azonban valósággal sokkolták a rajongókat.

Forrás: Instagram / Beyoncé

A képek alapján úgy tűnik, Beyonce megvált híres hajzuhatagától, amely egyébként igazi showelem az énekesnő koncertjein - elég csak egy-egy koncertfelvételt megnézni. Az énekesenő a Mrs. Carter című világturné befejezése után mindössze két nappal posztolta a képeket, amelyeken ultrarövid frizurával látható. Az első kérdésünk természetesen az, tetszik-e neked Beyoncé úgy frizurája? A második, hogy szerinted valóban levágatta a haját, vagy ez csak egy paróka?

Tiszta apja Beyoncé kislányahttp://www.life.hu/szorakozz/20130718-beyonce-kislanya-blue-ivy-egyre-inkabb-edesapjara-jayzre-hasonlit.html Csillámporba mártva, meztelenül pózol Beyoncéhttp://www.life.hu/legytrendi/20130711-beyonce-enekesno-csillamporba-martva-meztelenul-pozol-egy-magazinban.html Nem ment el édesapja esküvőjére Beyoncéhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-beyonce-enekesno-nem-ment-el-edesapja-mathew-knowles-eskuvojere.html Utálja saját hangját Beyoncéhttp://www.life.hu/szorakozz/20130628-beyonce-enekesno-bevallotta-hogy-nem-birja-elviselni-sajat-hangjat.html Ilyen lapos Beyoncé hasahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130619-beyonce-enekesno-megmutatta-feszes-lapos-hasat-es-ezzel-cafolta-a.html Csontsoványra fogyasztották Beyoncéthttp://www.life.hu/szepulj/20130612-roberto-cavalli-divattervezo-durvan-photoshoppolta-beyoncet-egy-sajtokozlemenyben.html Intim fotó Beyoncéről és kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130609-beyonce-amerikai-enekesno-intim-fotot-tett-kozze-a-blogjan-kislanyarol.html