A színésznő szerencsére tudja, hogyan kell elegánsan és ízlésesen felöltözni terhesen. A celeblánynak ez nem (mindig) sikerült.


Halle Berry a stílusikon - még kismamaként is példát mutat arra, hogyan kell csinosan megjelenni. A második gyermekével várandós színésznőnek már csak hetei vannak hátra terhességéből. Stylistja számát elküldhetné SMS-ben Kim Kardashiannak.


Forrás: AFP
Kim és Halle

Egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy a celeblánynak, aki június 15-én adott életet kislányának, a kilenc hónap alatt hányszor sikerült normálisan felöltöznie. Volt, hogy egy nagyra nőtt virágnak nézett ki, de előfordult, hogy a cipőjét sem sikerült jól megválasztania.

Halle Berry a legcsinosabb kismamahttp://www.life.hu/szepulj/20130701-halle-berry-szineszno-megint-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.html Már biztos, hogy fiút vár Halle Berryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130613-halle-berry-es-olivier-martinez-gyermeke-biztos-hogy-kisfiu-lesz.html Csodának tartja második terhességét Halle Berryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130514-halle-berry-szineszno-megmutatta-mekkorat-nott-a-pocakja-masodik-terhessege.html Northnak hívják Kim Kardashian kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130621-kim-kardashian-and-kanye-west-ujszulott-kislanyat-north-westnek-hivjak.html Megnyomorgatta Kim Kardashian lábfejét a cipőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130517-kim-kardashian-labfejet-osszenyomta-a-cipo.html